29.07.2013, 18:52 | Af: Administrator

Reserveholdet måtte strække våben i sæsonpremieren

FC Midtjylland måtte i sæsonpremieren i Reserveligaen se sig slået med 2-0 hjemme mod De Hvide fra AGF.

Allerede fra kampens start var FC Midtjylland to træk bagefter. Hurtige boldtab og manglende koncentration var medvirkende til, at hjemmeholdet ikke formåede at sætte spillet ordentligt op. Presspillet var ligeledes inkonsekvent, hvilket fik trænerteamet til at foretage justeringer.

- Vi rykker rundt, så vi spiller med to angribere og to på den centrale del af midtbanen. Det giver dog ikke det store afkast. Der er god energi, men vores interne aftaler bliver ikke holdt, og så bliver det for individuelt, siger træner Lars Friis.

Aarhusianerne lykkedes inden pausen med et gennembrud fra højrefløjen, og i kølvandet på et par flotte driblinger placerede de bolden i nettet bag en chanceløs Jakob Haugaard. De kunne derfor gå til pause med en føring.

- Vi kommer godt ud efter pausen. Det ser bedre ud, men så rammer vi igen en periode på et kvarter, hvor vi kommer til at hænge efter modstanderen. Vi jagter og jagter efter hurtige boldtab. Derfor sætter vi en ekstra mand ned på midtbanen igen, og det hjælper. Vi skaber et par gode chancer ved Marco Larsen og Paul Onuachu, forklarer Lars Friis.

Men bedst som de sortblusede fik bedre fat, fik gæsterne scoret på et angreb, der lignede situationen ved første scoring. De lukkede dermed opgøret definitivt.

- Når de afdribler et par af vores spillere på begge mål, kommer det naturligvis til at ligne gode mål. Jeg vil dog kalde det en blanding af gode driblinger fra deres side og enormt sløs fra vores. Det er helt igennem en dårlig kamp, og vi er alle meget skuffede, siger Lars Friis og slutter.

- Det var godt at se Eyjólfur Hédinsson i aktion i dag. Desværre får vi ikke sat ham ordentligt op, så han får mulighed for at vise, det han kan. Vi må på træningsbanen og forberede os, så vi kan rejse os allerede næste kamp hvor vi møder Randers.

FC Midtjylland spiller næste gang i Reserveligaen den 20. august, hvor de hjemme tager imod Randers klokken 16.00.

Startopstilling:

Jakob HaugaardJesper Lauridsen, Sonni Nattestad, Morten Koch Nielsen, Kolja AfriyieJohannes Madsen, Frank Kristensen, Marco LarsenMusefiu Ashiru, Eyjólfur HédinssonPaul Onuachu

Udskiftninger:

Eyjólfur Hédinsson

Musefiu Ashiru

Paul Onuachu

Marco Larsen

Indskiftninger:

Isaac Oliseh

Frederik Møller

Joachim Andersen

Rasmus Lauritsen