29.07.2013, 10:18 | Af: Administrator

Reserverne åbner mod AGF

Ulvene spiller i eftermiddag reserveholdskamp mod AGF. Kampstart klokken 16.00 på bane 1 i Ikast.

For en uge siden skød FC Midtjylland Superligaen i gang mod AGF, og i dag er det så reservernes tur. Modstanderen er den sammen, men Østjylland er skiftet ud med den jyske hede, når ulvene tager imod AGF i dag klokken 16.00 på bane 1 i Ikast.

FC Midtjylland er kommet i en spændende pulje, hvor der foruden opgørene mod AGF også venter lokalopgør mod henholdsvis Viborg og Silkeborg. Derudover er også Randers FC og AaB at finde Reserveligaens pulje 3.

Ulvene kan præsentere et stærkt hold i premierekampen, hvor det blandt andet bliver spændende at se islandske Eyjólfur Hédinsson i aktion i FCM-trøjen for første gang. Også indskifterne fra gårdagens sejr over FC København er i den midtjyske trup, ligesom den som altid tælle unge, spændende talenter.

Truppen mod AGF
Jakob Haugaard
Rasmus Bach
Kolja Afriyie
Morten Koch Nielsen
Sonni Nattestad
Jesper Lauridsen
Marco Larsen
Frank Kristensen
Johannes Madsen
Eyjólfur Hédinsson
Musefiu Ashiru
Paul Onuachu
Frederik Møller
Joachim Andersen
Rasmus Stenbæk
Isaac Oliseh