Glen Riddersholm havde optimismen i behold efter 2-2 i træningskampen mod Silkeborg IF.

"> Glen Riddersholm havde optimismen i behold efter 2-2 i træningskampen mod Silkeborg IF.

">

06.07.2013, 16:14 | Af: Administrator

Riddersholm: Der er 90 % positive ting at snakke om

Cheftræner Glen Riddersholm havde optimismen i behold efter 2-2 i træningskampen mod Silkeborg IF.

 

- Som jeg ser det, så er der 90 % positive ting at snakke om og 10 % småting, som skal forbedres. Vi spiller en god kamp, hvor vi er i fuld kontrol fra start til slut, og hvor vi sætter spillet godt op, udtaler Glen Riddersholm.

På trods af de positive aspekter ville cheftræneren gerne have haft sejren.

- Vi ville gerne have vundet, men samtidig er vi i en opstartsfase, hvor rytmen brydes, når der skiftes ud og hvor der arbejdes med forskellige taktiske ting. I dag arbejdede vi blandt andet med at ramme vores angribere lidt mere samt at have flere løb. På begge områder er vi fint med, udtaler cheftræneren.

Generelt set var cheftræneren tilfreds med truppen og opstartsfasen

- Jeg synes, vi er langt i vores forberedelser. Truppen virker både til at være klar fysisk og i kalenderåret 2013 har vi kun tabt to fodboldkampe, hvilket er et udtryk for, at vi er i kontrol.

Dog ville Glen Riddersholm også gerne sætte ord på de sidste 10 %, der mangler inden sæsonstart fredag den 19. juli mod AGF på NRGi Park.

- Vi må erkende, at vi i forhold til leveringerne på indlæggene mangler noget kvalitet. Når kvaliteten er der, så scorer vi også, hvilket vi også ser i forbindelse med Morten ’Duncan’ Rasmussens scoring til 2-1. Derudover så skal vi – i fællesskab – tage ansvar på de defensive standardsituationer, da disse kan være kampafgørende på dette niveau. Det sidste kritikpunkt jeg har er, at vi ikke er direkte nok, når vi bryder modstanderens opspil. Når man tager vores spilmæssige dominans in mente, så skal vi skabe flere chancer, udtaler cheftræneren.

Inden Glen Riddersholm fortsætter over til den næste pressemand slår han dog fast, at optimismen er hundrede procent i takt.

- Overordnet set så er vi rigtig positive og holdet bygger blot videre på en lang opadgående positiv kurve, slutter han