03.07.2013, 18:27 | Af: Administrator

Riddersholm efter 2-0: jeg er bestemt ikke blevet mindre optimistisk

En optimistisk cheftræner efter, at FC Midtjylland i aftes vandt 2-0 over tyske Holstein Kiel i en træningskamp på MCH Arena.

Der var fri entre til kampen, hvilket flere tilskuere havde benyttet sig af.

- Det var dejligt at se så mange mennesker på lægterne. Det betyder rigtig meget for hele holdet, at vi kan mærke tilskuernes tilstedeværelse i kampene, siger Glen Riddersholm.

Cheftræneren var generelt godt tilfreds med kampens forløb.

- Vi har lidt problemer med at finde en rytme i spillet i løbet af første halvleg, men vi formår at holde sammen og holde nullet på trods af, at vi møder modgang i spillet, hvilket har  været en positiv tendens for os i 2013, siger Riddersholm,

- De erfarne spillere fortjener kæmpestor ros for virkelig at tage ansvar, så vi kan opretholde stabiliteten. Det er altid godt når vi holder nullet, for vi ved, at vi nok skal få scoret et mål, fortæller Glen Riddersholm.

Cheftrænerens udmelding bakkes faktuelt op af ulvenes scoringsrekord i sidste sæson, hvor FC Midtjylland formåede at i 31 ud af 33 Superligakampe. Ulvene fik da også scoret to mål i 2. halvleg af testkampen mod Holstein Kiel, da Sonni Nattestad og Morten ’Duncan’ Rasmussen scorede.

- Det var en god kamp mod en god modstand. De erfarne spiller giver stabilitet, mens de unge spillere kommer med en ungdommelig friskhed, hvilket man kun være glad for selvom det til tider koster lidt, siger Riddersholm.

Næste træningskamp er på lørdag på udebane mod Silkeborg IF. En kamp, som Glen Riddersholm ser frem til.

- Vi nærmer os en start 11er. Vi skal arbejde med vores offensive dybdeløb og boldomgang, men jeg forventer at vi er stærke på lørdag, og jeg er bestemt ikke blevet mindre optimistisk efter dagens kamp, afslutter Glen Riddersholm.

Træningskampen mod Silkeborg IF spilles i Fårvang lørdag d. 6. Juni kl. 13.00.