09.07.2013, 20:35 | Af: Administrator

Riddersholm glæder sig over stærk kollektiv indsats

Cheftræneren havde på forhånd efterlyst hurtige omstillinger, og det fik han i 2-0-sejren over Marienlyst.

FC Midtjylland er lige nu i gang med en god sæsonoptakt, hvor holdet har undgået alvorlige skader, ligesom ulvene fortsat er ubesejrede. Det fortsatte i aften, hvor cheftræneren kunne se et ungt FCM-mandskab vinde 2-0 over Marienlyst fra 1. division.

- Det var en god træningskamp for os. Vi fik bragt mange i spil, og vi vil gerne holde truppen så bred som muligt, forklarer Glen Riddersholm, som kunne se sit mandskab holde nullet mod et ellers målfarligt oprykkerhold.

- Vi havde valgt en klar strategi med et lavt pres, og så skulle vi bruge vores kræfter og energi på hurtige og direkte omstillingerne, og det gjorde spillerne godt. Vi vandt 2-0 på en kollektiv stærk indsats, som vidner om en øget modenhed, siger Riddersholm, som dog også havde et minus på sin blok.

- Det, der trækker lidt fra, er, at de gange, Marienlyst kom til chancer, skyldtes det boldtab på egen banehalvdel. Vi skal være dygtigere til at træffe de rigtige valg, og det arbejder vi hårdt på, fortæller cheftræneren, der nu kun har en enkelt testkamp tilbage, inden Superligaen sparkes igen ti dage.

Det er fredagens kamp mod AC Horsens, som bliver fløjtet i gang klokken 14.00 på MCH Arena.