12.07.2013, 17:17 | Af: Administrator

Riddersholm optimistisk efter sidste test

- Vi er, hvor vi skal være, og vi er klar, siger cheftræner Glen Riddersholm efter ulvenes 4-2-sejr i sidste testkamp.

FC Midtjylland fik en god generalprøve forud for superligapremieren om en uge mod AGF, da holdet styrede begivenhederne mod AC Horsens og fortjent vandt 4-2. Det er da også en optimistisk cheftræner en uge inden sæsonstart.

- Vi er, hvor vi skal være, og vi er klar. Vi ser ud til at være på vej i en god udvikling, og spillerne skal have kredit for at holde fokus i hverdagen. I dag lykkedes vi med mange af de ting, vi gerne ville lykkedes med defensivt såvel som offensivt. Vi kreerede mange chancer i åbent spil, og vi så farlige ud på standardsituationer.

- Vi spillede i store perioder meget disciplineret ud fra en god defensiv, og så er det en fornøjelse, at vi kan krydre en kollektiv disciplin med at sætte de mange individuelle kvaliteter i spil. Det giver en god fornemmelse, siger Glen Riddersholm.

- Skal vi kigge med lidt kritiske øjne, så er det vel, at vi kun scorer et mål i det åbne spil og tre på standarder. Vi skulle have kendt vores besøgelsestid i andre situationer, hvor vi virkelig havde gode muligheder.

Næste opgave for ulvene bliver om en uge i Aarhus, når Superligaen sparkes i gang på NRGi Park klokken 18.30.

- Kampen i Aarhus er en helt anden kamp. Det er turneringsstart, og det bliver en helt anden mental udfordring, men vi er klar, og vi glæder os utrolig meget, siger Riddersholm, som fortsat er optimistisk forud for superligapremieren.

- Den optimisme, jeg har givet udtryk for at være i besiddelse af, er ikke svækket. Vi er i en fin balance, og vi udvikler os kollektivt dag for dag, så det ser fint ud. Vi er i god gænge, siger FCM-træneren.