02.07.2013, 15:04 | Af: Administrator

Riddersholm under sæsonopstarten: Jeg er meget positiv og optimistisk

Cheftræneren glæder sig over en vellykket sæsonoptakt og ulvenes talentudvikling.

- Opstarten har været rigtig god, og på trods af tung træningsbelastning, så er der blevet vist et meget højt niveau til træning, fortæller Glen Riddersholm.

Cheftræneren roser samtidig den fysiske træner Christian Clarup og fysioterapeuten Nicklas Falkesgaard Pedersen for, at have fået rigtig godt styr på fysik og sundhed.

Der er blevet arbejdet hårdt til træningen, og i løbet af sæsonopstarten har FC Midtjyllands trænerteam haft fokus på at forbedre både offensive og defensive elementer i spillet.

- Vi har fokuseret på at udvikle vores offensive spil. Vi har arbejdet med offensive løb foran boldholderen, og med at blive skarpere til at finde vores spidsangriber, hvilket vi er lykkedes rigtig godt med, fortæller Glen Riddersholm.

-  Samtidig har vi ville bevare vores stærke defensiv og højne vores tekniske niveau. Vi skal have fjernet de uprovokerede fejl fra vores spil, så vi kan bevare den stabilitet og substans, som vi har haft i hele 2013, siger Riddersholm.

Cheftræneren er meget positiv og optimistisk omkring sin trup, der har fået tilgang af Eyjolfur Hedinsson fra SønderjyskE, samt Pione Sisto, Musefiu Ashiru, Paul Onuachu og Sonni Nattestad fra FC Midtjyllands akademi.

- Vi har fået nogle rigtige gode u19 spillere op, der har et højt teknisk niveau, så det er et meget spændende materiale jeg har at arbejde med, og der er rigtig meget kvalitet i truppen, siger Riddersholm, der er stolt af de mange spillere fra egen avl.

- Der er rigtig meget fokus på ungdomsarbejdet i dansk fodbold, men 21 ud af 30 spillere er egen avl i vores truppe, og det må være den højeste procentdel i Danmark, siger Riddersholm.

- Samtidig er det en bevidste strategi at fokusere på vores egne spillere. Det er ikke af nød eller økonomiske vanskelligheder, at vi har så mange unge talenter i truppen, det er en helt bevidst strategi. Talentudvikling ligger i vores dna, og vi har en rigtig stærk trup, så konkurrenterne kan bare komme an, afslutter Riddersholm.