16.07.2013, 14:26 | Af: Administrator

Sisto: Lærer en helt masse

Pione Sisto glæder sig til at blive sluppet løs i Superligaen, når ulvene på fredag åbner sæsonen på udebane mod AGF.

Om tre dage skydes den nye Superligaen i gang, når FC Midtjylland jagter en god åbning på den nye sæson udebane mod AGF. På det midtjyske mandskab kan man meget vel komme til at opleve Pione Sisto, der begyndte på venstre kant i generalprøven mod AC Horsens.

Det 18-årige stortalent begyndte allerede i sidste sæson at banke på til en startplads, og i sæsonens sidste kamp mod netop AGF lykkedes det så for offensivspilleren, da han var valgt til start-11. I alt samlede han 213 superligaminutter sammen i sidste sæson.

- Min udvikling går meget fint lige nu, og jeg lærer en helt masse. Det er især den taktiske del af spillet, der er fokus på, når jeg snakker med Glen, fortæller Pione Sisto, der glæder sig over, at han var foretrukket i startopstillingen i sæsonens sidste opgør og i fredagens generalprøve.

LÆS OGSÅ: 
Tag med Black Wolves til AGF-kampen

- Det betyder rigtig meget for mig, og det giver en masse selvtillid. Det er ikke let at komme ind som ung spiller. Det kræver hårdt arbejde, og derfor er det selvfølgelig også dejligt, at Glen har tillid til mig. Jeg håber, jeg kan blive ved med at præstere, siger Sisto.

Egentlig har han endnu et år tilbage af sin U19-tid, men i denne sæson er Sisto en fast del af superligatruppen, og med ti kampe for ulvene i sidste sæson vokser selvtilliden i takt med antal superligakampe for den unge Tjørring-knægt.

SE OGSÅ: Tricks med Pione Sisto


- Jeg fik en del kampe i sidste sæson, og det gjorde, at jeg fik mere tiltro til mig selv, og at jeg ikke var så nervøs. Jeg føler mig klar, forsikrer Pione Sisto, der i denne sæson jagter at blive endnu mere kampafgørende.

- Jeg har ikke sat mig et mål, men jeg har nogle forventninger til mig selv. Jeg vil gerne score nogle mål. Det skal være mere afgørende, det jeg laver. Jeg skal spille mere direkte og være mere farlig. Det føler jeg ikke helt, jeg er nu. Jeg håber, at jeg i de kommende kampe kan score nogle mål eller lave assists, siger Sisto, der ser frem til sæsonpremieren.

- Jeg glæder mig utrolig meget. Det er gået rigtig stærkt for mig, og jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang, siger Pione Sisto, der kan spille sin kamp nummer 13 for ulvene, hvis han kommer på banen i sæsonpremieren fredag aften klokken 18.30 i Aarhus.