18.07.2013, 08:48 | Af: Administrator

Spilforslag: Der bliver lukket af i Aarhus

SpilXperten.com tror på maksimalt to mål i sæsonpremieren mod AGF. Skal den forudsigelse holde stik, kræver det en stærk præstation af Erik Sviatchenko og co. i forsvaret.

AGF og FC Midtjylland sparker Superligaen 2013/2014 i gang fredag aften på NRGI Park i Aarhus.

Trænerstaben i både Aarhus og Herning har stort set formået at holde fast i sidste sæsons mandskab med undtagelse af FCMs salg af Mads Albæk. Det bliver altså en premiere mellem to hold, som kender hinanden godt, og som har styr på de indbydes aftaler. Under 2,5 mål virker som det oplagte spil.

Netop at FCM må undvære Mads Albæk kan få betydning her, da der også må ses bort fra Rilwan Hassan på grund af en skade. Det var og er immervæk to herrer, som kunne kreere chancer, score mål og skabe rav i den hos modstanderens forsvar. Målscoringen kunne nyerhvervelsen Eyjolfur Hedinsson have hjulpet med, men han er desværre også skadet.

AGF fik en forfærdelig generalprøve på Superligaen, da aarhusianerne blev ydmyget med 0-3 af rivalerne fra Randers. AGF stillede tilmed i en opstilling, som meget vel kunne blive gentaget mod FCM. Offensiven er forstærket med Jesper Lange, men den tidligere Esbjerg-spiller var ikke for alvor overbevisende i sidste sæson. Generelt synes hjemmeholdets spydspidser at mangle den sidste skarphed, hvilket er glimrende eksemplificeret med Søren Larsens tid i AGF.

FCMs tre besøg i Aarhus siden 2012 har budt på resultaterne 1-1, 3-2 og 0-2, og endnu en kamp med maksimalt to mål virker ikke langt væk. Unibet giver odds 1,85.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,85 hos Unibet – SPIL HER >>

Tag en pause fra solen og oplev spændingen foran computeren
Sommervejret har heldigvis ramt Danmark i stor stil, men fra tid til anden er det også godt med en pause i skyggen. Denne kan du bruge på at se Superligaen, men hvis du vil have lidt ekstra spænding og penge på højkant, kan du også tage ”et slag” blackjack på nettet. Men hvordan er det nu lige, at reglerne er? Det forklares grundigt på www.blackjackregler.dk, så alle kan være med.