24.07.2013, 11:15 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene vinder over løverne

Spilxperten.com ramte plet i premierekampen, og i søndagens hjemmekamp mod de danske mestre fra FC København, tror Spilxperten.com på midtjysk sejr på Heden.

FC Midtjylland fik en perfekt start på superligapremieren mod AGF, hvor vi anbefalede spil på under 2,5 mål. Ulvene vandt med 2-0 i den østjyske sommervarme, og nu venter så FCK i søndagens kamp på MCH Arena – utvivlsomt den mest interessante kamp i Superligaens anden spillerunde. Vi er ikke blege for at sætte pengene på FC Midtjylland mod et FCK-mandskab, der ikke helt har fundet sig selv.

KØB SÆSONKORT 2013/14>>

AGF fik kun registreret en enkelt afslutning på mål, mens Pione Sisto fik en perfekt start på Superligaen 2013/2014 med målet til 2-0. Takterne var lovende, og trods salget af Mads Albæk og en skadet Hedinsson var der masser af kvalitet på banen. Nu venter så FCK, som normalt ikke har det nemt på Heden.

Siden 2010 har FCK været på fem superligabesøg i Herning, og kun én gang har københavnerne vundet. Tre gange er det tilmeld Kristian Bak & co., som vundet kampen. Det er i den grad imponerende tal med tanke på løvernes dominans i dansk fodbold de senere år.


FC MIDTJYLLAND - FC KØBENHAVN SØNDAG D. 28/7 KL. 19.00 KØB BILLETTER HER >>

Noget tyder også på, at FCK lige skal i gang igen. Salget af Andreas Cornelius har svækket angrebet trods Marvin Pouries tilgang, og Nicolai Jørgensen er først nu i gang med at genoptræne efter en skade. Det er altså en offensiv, der er uden sidste sæsons to bedste spillere. Til gengæld er Claudemir tilbage fra karantæne i forhold til sæsonpremieren, hvor FCK tabte med 1-2 i Aalborg.

At Unibet gør FCK til klare favoritter i kampen, er vi ikke enige i. Derfor går vi også FCMs vej og spiller 1-tallet, men med ”draw no bet”. Det betyder, at vi får fuld gevinst ved FCM-sejr, pengene tilbage ved uafgjort og tabt indsats ved FCK-sejr.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tal (draw no bet) til odds 2,25 hos Unibet – SPIL HER >>

Trænger du til flere eksperttips?
Fodboldsæsonen er endelig i gang igen, og det betyder, at SpilXperten.com også er klar med endnu flere eksperttips til dig. Vi dækker blandt andet Superligaen intensivt, ligesom Champions League, Premier League og så videre kommer under kærlig behandling, så snart de starter op. Vil du læse flere spilforslag til fodbold? Se vores eksperttips her!