12.07.2013, 08:20 | Af: Administrator

Start-11 mod AC Horsens

Pione Sisto begynder på venstrekanten i dagens testkamp mod AC Horsens på MCH Arena.

Der er kun en uge, til Superligaen skydes i gang, og i dag pudser ulvene så for sidste gang formen af, når AC Horsens er gæster på MCH Arena. Ulvene begynder så småt at have en start-11 på plads til sæsonpremieren mod AGF.

- Vi nærmer os en mulig start-11, men der er stadig et par åbne pladser og nogle ting, som jeg ikke er helt afklaret med. Men vi er tæt på, siger Glen Riddersholm, som samtidig slår fast, at man ikke nødvendigvis skal forvente at se samme start-11 mod AGF og FCK.

Cheftræneren råder over en trup, som har leveret et flot 2013 indtil nu, hvor det blot er blevet til to nederlag i samtlige kampe i kalenderåret. Og kigger man på de seneste 14 superligakampe, kan ulvene præsentere en flot statistik med to point i snit.

- Vi har et hold, der i de sidste 14 kampe har hentet 28 point. Det er et flot snit på baggrund af de udfordringer, vi havde i sidste sæson. Vi er modnet mentalt som hold, mener Riddersholm.

Til dagens kamp er Petter Andersson tvivlsom. Bliver den svenske midtbanegeneral ikke klarmeldt, glider Marco Larsen ind i startopstillingen, mens Johannes Madsen kommer med på bænken.

Der er kick-off på MCH Arena i dag klokken 14.00, hvor der er gratis entré.

Start-11: Jonas Lössl - Kristian Bak Nielsen, Patrick Banggaard, Erik Sviatchenko, Jesper Lindorff Juelsgård - Izunna Uzochukwu - Petter Andersson, Danny Olsen - Sylvester Igboun, Pione Sisto, Morten 'Duncan' Rasmussen

Bænk: Jakob Haugaard, Kolja Afriyie, Sonni Nattestad, Frederik Møller, Musefiu Ashiru, Marco Larsen, Frank Kristensen