09.07.2013, 06:34 | Af: Administrator

Start-11 mod Marienlyst

Mange unge spillere får chancen i dagens kamp mod Marienlyst.

Om halvanden uge åbner FC Midtjylland og AGF Superligaen, når der fløjtes op på NRGi Park fredag den 19. juli klokken 18.30. Inden da venter der endnu to kampe for ulvene, og i dag spiller holdet den næstsidste test, når modstanderen er 1. divisionsklubben Marienlyst på udebane.

Trænerteamet har valgt et ungt hold med enkelte rutinerede spillere til dagens opgør, hvor det er aftalt, at anfører Kristian Bak Nielsen spiller de første 45 minutter, hvorefter han bytter med Kolja Afriyie, ligesom Jakob Haugaard i målet skifter med Oliver Korch i pausen.

De spillere, som ikke er med i dagens kamp, træner hjemme på anlægget i Ikast, hvor de kan se frem til en test med holdets fysiske træner. Den test får de spillere, som skal i kamp i dag, fornøjelsen af på lørdag.

Start-11: Jakob Haugaard - Kristian Bak Nielsen, Morten Koch Nielsen, Sonni Nattestad, Jesper Lauridsen - Musefiu Ashiru, Johannes Madsen, Marco Larsen, Frederik Møller - Tim Janssen, Frank Kristensen.

Bænk: Oliver Korch, Kolja Afriyie, Paul Onuachu, Olajide Samuel Owolabi, Razak Adebayo Odeyemi

Der er kick-off på Odense Atletikstadion i aften klokken 18.00.