02.07.2013, 09:54 | Af: Administrator

Startopstillingen til træningskampen mod Holstein Kiel

Cheftræner Glen Riddersholm har valgt, at spille med 2 forskellige hold i hver halvleg, og flere spillere bliver afprøvet på nye positioner, når FC Midtjylland i morgen spiller træningskamp mod Holstein Kiel.

Det handler om at ruste sig til den nye sæson og afprøve nye konstellationer, hvor spillerne bliver set an i nye sammenhænge, så vi har flere variantionsmuligheder, når sæsonen går i gang d. 19. juni på udebane mod AGF, forklarer FC Midtjyllands cheftræner Glen Riddersholm.


-  Vi kigger på det, som vi kalder det relationelle samarbejde, dvs. hvordan fungerer spillerne sammen. De nye konstellationer giver os mulighed for at se hvem, der er indforstået med hinandens spil, så vi får et godt ”flow”, hvor spillet bare kører, forklarer Glen Riddersholm.


I startopstillingen bliver en række spillere afprøvet på nye, uvante positioner, eksempelvis spiller Tim Janssen som 8er på midtbanen mod Holstein Kiel. De anderledes positioner giver mulighed for, at afprøve mulige scenarier, der kan komme i spil i næste sæson, forklarer Riddersholm, der glæder sig til kampen mod Holstein Kiel.

- De har et rigtigt stærkt og professionelt setup. Både økonomisk og sportsligt er Holstein Kiel på Superliganiveau, så det er afgjort en god modstander, vi møder i morgen, siger Riddersholm, der forventer en spændende kamp. 

- Truppen ser stærk ud, og eneste fraværende, udover de langtidsskadede, er Kristian Bak, der er ude i et par dage pga. indsprøjtning. Samtidig er det her en af de sidste chancer for spillerne, for at vise sig frem, før sæsonen for alvor går i gang, afslutter Riddersholm.

Holdopstilling:

1. Halvleg:

Jakob Haugaard - Jesper Lauridsen - Patrick BanggaardErik SviatchenkoJesper Lindorff JuelsgårdIzunna UzochukwuDanny OlsenTim JanssenSylvester IgbounJohannes MadsenPaul Onuachu

2. Halvleg:
Jonas LösslKolja AfriyieMorten Koch NielsenSonni NattestadFrederik MøllerIsaac OlisehPetter AnderssonMarco LarsenMusefiu Ashiru – Pione SistoMorten 'Duncan' Rasmussen