12.07.2013, 15:29 | Af: Administrator

Sviatchenko: Vi har en god fornemmelse

Erik Sviatchenko, der scorede til 1-0 i eftermiddagens sejr over AC Horsens, mener, at holdet står godt, inden det går løs om en uge.

Med eftermiddagens 4-2-sejr over AC Horsens kan FC Midtjylland en uge inden, der spilles om superligapoint, se tilbage på en god opstart, hvor holdet er ubesejret efter tre sejre og to uafgjorte resultater.

- Vi står godt forud for sæsonen. Vi er rolige og har en god fornemmelse. Derfor bliver vi endnu mere sikre i vores spil, og det er et godt afsæt til sæsonen, siger Erik Sviatchenko, som er tilfreds med dagens kamp mod AC Horsens.

- Vi havde en plan, og den formåede vi at fuldføre. Vi havde talt om at holde fast i bolden, og i store perioder fik vi spillet fint omkring dem med en god tålmodighed. Det var en fin generalprøve, siger midterforsvareren, der åbnede målfesten allerede efter otte minutter.

- Jeg har for vane at score i den sidste kamp, inden sæsonen begynder. Det har jeg gjort tre-fire gange nu, tror jeg, så det er fint, hvis bare jeg kan fortsætte med at gøre det i Superligaen, smiler Sviatchenko, der også scorede i den sidste kamp i sidste sæson mod AGF, som netop er modstanderen om en uge.

- Det avler selvtillid, når man scorer, og når serverne ligger så godt, som de gjorde i dag, bliver vi farlige. Det skal vi tage med til kampen om en uge, for så ser det godt ud, siger Erik Sviatchenko, der i sidste sæson scorede to gange for ulvene.