22.07.2013, 09:33 | Af: Administrator

Tican fortsætter i FC Midtjylland

Der bliver fortsat mulighed at købe Ulvepølser, når FC Midtjylland spiller hjemme på MCH Arena.

FC Midtjylland og Tican fortsætter et velfungerende samarbejde. Parterne har således sat deres signatur på en fire-årig forlængelse af samarbejdet, som nu løber frem til 2017. Samtidig har Tican valgt at øge deres sponsorat  hos ulvene, så de i de kommende fire år vil være Stjerne Partner.

Tican, der har sit hovedsæde i Thisted, har udviklet sig fra at være en lokal spiller på det midt- og nordjyske marked til at være en aktør på verdensmarkedet med eksport til mere end 100 lande. Men fødevarekoncernen vil altså fortsat være repræsenteret i Ulveland.

Da Tican i 2009 blev sponsor i FC Midtjylland begyndte samtidig processen omkring skabelsen af Ulvepølsen. Fire pølser blev testet hos FC Midtjyllands ansatte samt i fanklubben, inden den pølse, vi i dag kender som Ulvepølsen, blev valgt. Blandt andet blev det valgt, at Ulvepølsen skulle indeholde sorte birkes og rød paprika, som farvemæssigt er identiske med klubfarvene i FC Midtjylland.

Læs mere om Tican på www.tican.dk.