18.07.2013, 13:35 | Af: Administrator

Truppen mod AGF

Trænerteamet har udtaget en trup til sæsonpremieren mod AGF, som indeholder tre mulige debutanter.

Fredag aften skyder FC Midtjylland og AGF superligasæsonen 2013/2014 i gang, når NRGi Park lægger græstæppe til. Cheftræner Glen Riddersholm kan berette om en trup, som er helt klar til sæsonpremieren.

- Stemningen er god, taktikken er på plads, fysikken er i orden, og vi er 100 procent klar til at tage til Aarhus for at tage hul på en ny, spændende sæson, lyder meldingen fra Glen Riddersholm, der venter et tæt opgør.

- Vi ved, der venter en svær kamp. Vi plejer at spille tætte opgør mod AGF, som er gode hjemme, men vi har en god fornemmelse af, hvor vi står. Vi ønsker at samle tråden op fra et godt forår, så vi kan få et godt afsæt til den nye sæson.


LÆS OGSÅ: Tag med Black Wolves til AGF-kampen

Når AGF og FC Midtjylland har krydset klinger i Aarhus, har tilskuerne ofte været vidner til nogle målrige opgøre, og spændende bliver det derfor i morgendagens kamp at se, hvordan hjemmeholdet vil angribe kampen. Vil man se et AGF-hold blæse til angreb foran eget hjemmepublikum, eller vælger aarhusianerne en mere defensiv tilgang i premierekampen.

- Jeg tror, det bliver en taktisk affærer, hvor det bliver de små marginaler, som afgør kampen. Vi føler, vi har nogle taktiske ting i ærmet, så vi kan få tingene til at tippe vores vej. Vi skal arbejde hårdt og udfordre deres defensive organisation. Vi har fokus på at præstere som et kollektiv og vise en taktisk modenhed, så vi kan sætte vores individuelle kvaliteter i scene, siger Riddersholm.

Tre spillere kan fredag aften få deres officielle debut i FCM-trøjen. Det drejer sig som Johannes Madsen, som i denne sæson er kommet tilbage fra den skade, som holdt ham ude i hele sidste sæson, Frederik Møller samt Sonni Nattestad, som er rykket op i førsteholdstruppen fra Akademiet.

Til gengæld må trænerteamet se bort fra de skade spillere Tim Janssen, Isaac Oliseh, Santiago Villafane, Eyjolfur Hedinsson, André Rømer, Mads Pedersen og Rilwan Hassan.

Der er kick-off på NRGi Arena i Aarhus fredag klokken 18.30.

Truppen mod AGF
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
23. Frank Kristensen
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
32. Kristian Bak Nielsen
34. Johannes Madsen
35. Frederik Møller
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun