30.07.2013, 12:35 | Af: Administrator

U17 og U19 er i gang igen

Både U17 og U19 spillede i går træningskamp mod Esbjerg fB. Et nyt presspil blev testet af og størstedelen af spillerne fik spilletid.

Målløs træningskamp for U17

De unge U17-ulve spillede i går eftermiddag træningskamp mod de blåstribede fra Esbjerg fB. Nye talenter har sluttet sig til truppen i sommerpausen, og på nær Malte Hansen, der døjer med en småskade, var samtlige spillere i brug i gårsdagens kamp.

- Det er en rigtig fin første kamp. Vi møder god modstand i Esbjerg-mandskabet, og jeg er derfor rigtig godt tilfreds med, vi holder nullet. Der er god energi i truppen. Vi fik testet fysikken og mærkede lige hinanden af, forklarer cheftræner Svend Graversen, der uddyber kampens forløb.

- De står godt de første tyve minutter, men så tager vi teten. Der er det ærgerligt vi ikke scorer i en ellers god periode. Anden halvleg bliver mere rodet og byder ikke på det helt store. Vi får prøvet vores nytrænede lave pres af, men også vores høje pres, der stadig fungerer som vi husker det fra den forgangne sæson. Alt i alt en fin træning.

U19 tabte med et enkelt mål

Hjemmeholdet Esbjerg fB stod for alle tre scoringer, da de slog FC Midtjylland U19 med 2-1 i gårsdagens træningskamp. Den tørre bane dannede relativ svær ramme for flot fodbold, og kampen var derfor ikke videre seværdig. Cheftræner Kenneth Andersen vurderer udbyttet.

- Det stod klart, at vi kun har været i gang i en uges tid. Der er en del nye spillere, og det vil tage lidt tid, at spille dem ind. Men der er en god indstilling og det skal nok komme. Ligesom U17 har vi arbejdet med både højt og lavt pres. Der skal naturligvis foretages tilretninger, men vi så mange gode ting.

To IFS-spillere fik spilletid i opgøret; Kasper Riisgaard og Mark Borup, der begge fik 30 minutter. Ligeledes fik et par af U17-spillerne lidt minutter mod slutningen.

FC Midtjylland U19 har som U17 tilføjet et række nye spillere til truppen. En opdatering på til- og afgange for begge hold følger i den kommende uge.

Fredag morgen drager begge hold syd for grænsen. Her venter et spændende opgør fredag mod Kiel, samt en mini-turnering lørdag med bred modstand i form af henholdsvis Hamborg, Eichede, Te Be Berlin og Einsbütteler.