06.07.2013, 16:03 | Af: Administrator

Uafgjort mod superliganedrykkerne fra Silkeborg

FC Midtjylland spillede 2-2 på Fårvang Stadion mod superliganedrykkerne fra Silkeborg IF.

På et solbeskinnet Fårvang Stadion sørgede Sylvester Igboun og Morten 'Duncan' Rasmussen for henholdsvis en 1-0 og 2-1 føring, men med en sen, flot udligning sikrede Silkeborg IF sig et 2-2 resultat.  

Allerede efter 7 min. bragte en velspillende Sylvester Igboun ulvene foran, da han straffede en sløset opspilsfejl fra Silkeborg IF. Ellers var 1. halvleg præget af en klar FC Midtjylland dominans, hvor ulvemandskabet flere gange havde succes med veludførte diagonalafleveringer, som især Sylvester Igboun, Jesper Lindorff Juelsgård og Kolja Afriyie udnyttede flot.

På trods af FC Midtjylland dominansen kunne Morten Beck-Andersen have udlignet efter 22 min. Dog var Jonas Lössl parat og vippede på flotteste vis bolden over overliggeren.

Blot 3 min. inde i anden halvleg bragte Adeola Runsewe balance i regnskabet, da han på et veludført spark udnyttede en Silkeborg IF omstilling. 10 min. inde i anden halvleg sørgede Morten 'Duncan' Rasmussen på ny for en FCM føring, da Kolja Afriyie assisterede ved at placere et veludført indlæg ind i pandebrasken på FCM angriberen.

5 min. inden slutfløjtet bragte den unge debutant Christian Sørensen på ny balance i regnskabet, da han på veludført spark udnyttede en dårlig clearing af FC Midtjylland defensiven.

Kampfakta

Silkeborg IF - FC Midtjylland 2-2 (0-1) 0-1 Sylvester Igboun ’7 1-1 Adeola Runsewe ’47 1-2 Morten 'Duncan' Rasmussen ’55 2-2 Christian Sørensen ’85

Holdopstillinger:

Jonas LösslKolja Afriyie (’63 Jesper Lauridsen) – Patrick Banggaard Jensen – Erik SviatchenkoJesper Lindorff JuelsgårdIzunna Uzochukwu (’75 Marco Larsen) – Petter AnderssonDanny OlsenSylvester Igboun (’82 Musefiu Ashiru) – Pione SistoMorten 'Duncan' Rasmussen (’63 Tim Janssen)

Tilskuere: 508