09.07.2013, 19:14 | Af: Administrator

Ulvene vandt på Fyn

Musefiu Ashiru og nytilkomne Razak Adebayo Odeyemi stod for målene, da FC Midtjylland vandt 2-0 over Marienlyst.

FC Midtjylland er fortsat ubesejret i træningskampene, da det her til aften på Odense Atletikstadion blev til en 2-0-sejr over 1. divisionsmandskabet Marienlyst.

Cheftræner Glen Riddersholm havde på forhånd dikteret mere direkte spil i omstillingerne efter bolderobringer kombineret med en god defensiv organisation. De to ting lykkedes for et ungt FCM-mandskab.

Ulvene bragte sig foran allerede efter 19 minutter, da Musefiu Ashiru på en lang fremlægning kom først på bolden og dermed fik direkte kurs mod hjemmeholdets mål. Den chance forspildte den hurtige kantspiller ikke og scorede sikkert til 1-0.

Det var en første halvleg uden mange chancer, men få minutter før pausefløjtet kom Tim Janssen til en, da han helflugtede et indlæg fra Musefiu Ashiru, men hollænderen fik ikke et ordentligt træf på bolden.

Fra anden halvlegs start blev Kolja Afriyie, Oliver Korch og Paul Onuachu sendt på banen, og sidstnævnte gjorde straks opmærksom på sig selv, da han viste god fysisk ved at holde godt fast i bolden midt på banen i et angreb, der endte med, at den høje angriber fik sendt et hovedstød mod mål.

Ved anden halvlegs start blev også den tidligere akademi-spiller Mads Aasgaard sendt på banen fra Marienlyst, mens ulvenes unge nytilkomne nigerianere Olajide Samuel Owolabi og Razak Adebayo Odeyemi også kom på banen i anden halvleg.

Og Razak Adebayo Odeyemi skulle ikke bruge mange minutter på banen, inden han fordoblede målscoreren, da han efter en god aflevering fra Marco Larsen slap alene igennem på midten af banen. Derfra var der ingen, der kunne hente ham, og alene med Marienlyst-keeperen svigtede han ikke.

Forinden havde Paul Onuachu været få centimeter fra at score, da Olajide Samuel Owolabi fandt Frank Kristensen i et godt overlap, men Onuachu manglede lige præcis en støvlelængde for at kunne glide bolden i nettet.

Ulvene spiller den sidste træningskamp inden turneringsstart på fredag, hvor modstanderen er AC Horsens på MCH Arena. Den kamp har kick-off klokken 14.00.