31.07.2013, 12:07 | Af: Administrator

Vidste du, at FC Midtjylland og SønderjyskE...

FCM.dk har i samarbejde med danskfodbold.com været i arkiverne og fundet skæve vinkler på fredagens kamp mod SønderjyskE.

Vidste du, at:

- Samtlige tre mål scoret af FC Midtjylland i denne sæson er faldet i kampens første 30 minutter. I sæsonen 2012/13 var FC Midtjylland ligeledes farligst i kampens begyndelse, idet 12 ud af 51 mål blev scoret i kampens første 15 minutter.

- Målt på præstationerne i hele kalenderåret 2013 ligger FC Midtjylland i top med 31 point i 15 Superligakampe, mens SønderjyskE indtager en 4. plads med 24 point.

FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE FREDAG D. 2/8 KL. 18.30 KØB BILLETTER HER >>

- FC Midtjylland og SønderjyskE har spillet 23 DM-opgør mod hinanden tidligere, hvoraf de 21 har været i Superligaen. Statistikken siger 13 sejre og 6 uafgjorte, og dermed er det kun i 4 tilfælde, at FC Midtjylland ikke har fået point mod SønderjyskE.

- De 11 tidligere Superligakampe i Herning/Ikast mellem FC Midtjylland og SønderjyskE er i 8 tilfælde endt med sejr til et af holdene, nemlig det hold, der scorede kampens første mål. Dermed vil kampens første scoring statistisk set være ensbetydende med mindst et point.

- FC Midtjylland vil med en sejr opnå tre sejre fra start i en ny Superligasæson for første gang i klubbens historie. Hvis det bliver til uafgjort vil det være en tangering af rekorden på 7 point fra sæsonerne 2003/04 og 2008/09.

- Hvis FC Midtjylland kan holde nullet for tredje Superligakamp i træk, vil det være første gang i over tre år, siden maj-juli 2010, at FC Midtjylland har tre clean sheets i træk.

- Hvis FC Midtjylland vinder for fjerde Superligakamp i træk, vil det være første gang siden april-maj 2012, at FC Midtjylland præsterer en serie på mindst fire sejre i træk.

- Kristian Bak Nielsen kan spille sin 10. Superligakamp mod SønderjyskE, og det er måske en god idé at få ham på banen, idet ingen af de 9 tidligere kampe er endt med nederlag (6 sejre og 3 uafgjorte).

- Sylvester Igboun vil med en enkelt scoring have scoret 6 mål mod SønderjyskE i Superligaen, hvilket er en tangering af rekorden, der indehaves af Allan bak Jensen.

- Hvis der kommer flere end 7.539 tilskuere, vil det være den mest besøgte Superligakamp mellem FC Midtjylland og SønderjyskE.

- På denne dag d. 2. august i 2007 vandt FC Midtjylland 2-1 over islandske Keflavik og gik videre på reglen om flest mål på udebane (samlet 4-4) i kvalifikationen til UEFA Cup. Kampen gav europæisk debut til Christian Olsen.