22.08.2013, 09:55 | Af: Administrator

Andersson opereret i knæet

Petter Andersson har gennemgået et succesfyldt indgreb i sin menisk i højre knæ. Han forventes klar igen efter landskampspausen i midten af oktober.

Petter Andersson har siddet uden for i de seneste tre kampe med knæproblemer. I går fik den svenske midtbanegeneral foretaget et indgreb i højre knæ, og det betyder, at han først forventes spilleklar igen efter landskampspausen den anden weekend  i oktober.

Svenskeren har været gennem flere scanninger, men de har ikke kunnet påvise noget, og derfor valgte man at lave en kikkertundersøgelse, som blev foretaget af FC Midtjyllands læge Jan Hede.

- Vi har fundet ud af, at der var en menisklæsion, som vi har scannet for med både MR og ultralyd uden at kunne påvise, der var noget. Men da der ikke var den forventede fremgang, og der ikke var andre muligheder, så valgte vi at lave et kikkertindgreb, og der kunne man se, der var en menisklæsion. Det fik han ordnet i går, og nu venter der en pause og genoptræning, siger Nicklas F. Pedersen, der er fysioterapeut i FC Midtjylland.

- Det er selvfølgelig et hårdt slag for Petter og holdet, men omvendt er vi glade for, at vi nu har fået en afklaring på situationen. Vi ved, han bliver frisk igen, og det betyder, at vi nu kan kigge fremad og ikke længere går i den uvished, som altid er frustrerende. Vi glæder os alle sammen til at have Petter tilbage på holdet, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Andersson forventes at være spilleklar igen, når 
FC Midtjylland møder Randers FC i weekenden den 20. oktober efter landsholdspausen.