14.08.2013, 20:54 | Af: Administrator

Banggaard på måltavlen i U21-landsholdsdebut

19-årige Patrick Banggaard begyndte i midterforsvaret, da han her til aften fik debut for det danske U21-landshold.

FC Midtjyllands talentfulde forsvarsspiller Patrick Banggaard fik en perfekt debut på det danske U21-landshold, da de danske talenter onsdag aften på udebane hentede en sikker sejr på hele 4-1 over Nordirland.

Den 19-årige FCM'er, der blot er årgang 94, fik de første 45 minutter på banen, og dem brugte han blandt andet til at bringe Danmark foran efter et frispark i det 17. minut. Hjemmeholdet fik efter 24 minutter reduceret til 1-1, som også var stillingen efter første halvleg.

I de sidste 45 minutter var de danske talenter i målhumør. Indskiftede Nicolaj Brock-Madsen gjorde det til både 2-1 og 4-1. Derimellem havde Bassel Jradi efter en god time fik gjort det til 3-1 efter flot dansk opspil.

- Som jeg sagde før kampen, så var det jo en god anledning til at se, hvor ’94’erne og ’96’erne var henne i deres udvikling, og der må jeg sige, at jeg imponeret over, hvor langt de rent faktisk er allerede, siger Jess Thorup til DBU.

Patrick Banggaard og det danske U21-landshold spiller to EM-kvalifikationskampe den 6. og 10. september mod henholdsvis Andorra i Aalborg og Slovenien i Ajdovscina.