24.08.2013, 12:56 | Af: Administrator

Banggaard: Vi arbejder som en enhed

Patrick Banggaard har fået fuld spilletid i ulvenes første fem kampe, og U21-landsholdsspilleren glæder sig over at have fået chancen i midterforsvaret.

Siden ankomsten til FC Midtjylland er det gået stærkt for 19-årige Patrick Banggaard. Godt nok blev starten spoleret af sygdom, men siden debuten mod AaB, som netop er modstanderen på mandag, i april har forsvarstalentet imponeret det midt- og vestjyske fodboldpublikum.

I denne sæson har han erobret pladsen i midterforsvaret og fået fuld spilletid i de første fem superligakampe.

- Jeg er begyndt at blive en fast del af holdet, og forhåbentlig kan jeg være med til at bidrage positivt til holdet. Det er gået rigtig stærkt, og det er hurtigt, jeg har fået chancen. Nu handler det bare om gøre sit bedste og nyde at spille fodbold.

Godt samarbejde med Sviatchenko
- Jeg havde selvfølgelig håbet på, at det kunne gå så hurtigt men i og med, at jeg fik en lidt skidt start i klubben med sygdom, så er det gået rigtig stærk derfra, og det er kanon fedt, siger Patrick Banggaard, der i denne sæson har udgjort midterforsvaret sammen med Erik Sviatchenko.

- Det har fungeret rigtig godt. Vi er ved at få et godt samarbejde og lære hinanden at kende.

Ulvene har i sæsonens første fem kampe haft den bedste defensiv i Superligaen, hvor holdet blot har indkasseret fire mål. Det er ifølge U21-landsholdsspilleren hele holdets fortjeneste, at modstanderne har haft svært ved at score i denne sæson.

Alle kæder arbejder hårdt
- Hele holdet arbejder hårdt, og vi arbejder som en enhed. Det er samtlige kæder, der er med til at sørge for, at der ikke går mål ind på os, siger Patrick Banggaard, der ser frem til mandagens kamp i Aalborg mod de bolchestribede nordjyder.

- Det er rigtig fedt lige nu. Men tingene kan hurtigt ændre sig, og det er vigtigt, vi holder benene på jorden og bliver ved med at  arbejde lige så hårdt, som vi hele tiden har gjort.

- Vi glæder os til kampen. Vi er inde i en god stime, og den kan vi forhåbentlig fastholde mod AaB, men det bliver en svær kamp på udebane, siger Patrick Banggaard, der har fået spilletid i ulvenes seneste ti superligakampe.

Der er kampstart i Aalborg mandag klokken 19.00.