16.08.2013, 20:15 | Af: Administrator

Duncan: Målnæsen er tilbage

Angriberen tegnede sig for et hattrick mod Brøndby. Sæsontotalen siger nu fem mål i fem kampe.

Morten 'Duncan' Rasmussen noterede sig fredag aften for et hattrick, da FC Midtjylland slog Brøndby med 5-2 i Superligaen. Alligevel var angriberen beskeden, da han skulle sætte ord på sine mål.

- De kom på gode indlæg og på målnæsen, som er kommet tilbage igen, så det var fedt, siger angriberen, før FCM TV beder ham sætte lidt flere ord på den nuværende form, der har budt på fem mål i fem kampe og flere oplæg.

Cadeau til holdet
- Jeg er i fin form, men det er også holdets cadeau. Vi spiller rigtig, rigtig godt, og til træning arbejder vi meget med at se, om man kan finde mig i gode situationer, så jeg kan få scoret lidt mere, end jeg har gjort tidligere i min Midtjylland-karriere. Der er stor ros til holdkammeraterne; det er de blevet rigtig dygtige til, lyder det fra Morten 'Duncan' Rasmussen.

Se FCM's hattrick-mager på FCM TV her.