23.08.2013, 07:13 | Af: Administrator

FCM inviterer til FCM Fodboldfest

Traditionen tro afholder FC Midtjylland igen i år FCM Fodboldfest for medlemmerne af FCM Klubsamarbejdet, men denne gang med et helt nyt og FEDT tema. Pladsen foran MCH Arena vil i år blive forvandlet til en FCM Beach fest, hvor klubberne vil blive en del af en sand fest med aktiviteter for alle.

Da dette års arrangement læner sig op af et sandt ærkefjendeopgør mod Viborg FF, hvor der vil komme mange mennesker, har vi et max. deltagertal på 3000 deltagere. Derfor er målsætningen i år at få udfyldt alle disse pladser. Hvis dette skal lykkes, er der brug for STOR opbakning fra ALLE samarbejdsklubberne. Princippet vil være først til mølle, hvor de første tilmeldte klubber tildeles de ønskede billetter.

Arrangementet afholdes lørdag den 21. september i forbindelse med Superliga kampen på MCH Arena mellem FC Midtjylland – Viborg FF, der har kampstart kl. 17.00.

Ligesom de hidtidige år afvikles arrangementet til en yderst fordelagtig pris, og indholdet i dagen er fortsat en gave til spillerne og entre til kampen.

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk for, at området omkring MCH Arena mere end nogensinde før kommer til at summe af liv og aktiviteter før kickoff, hvor der fx vil være pannafodbold, ansigtsmaling, hoppeborge, streetfodbold på oppustelig fodboldbane, jongleringskonkurrence, autografskrivning, fodtennis, bordtennis, beach stafet og meget meget mere.

Som noget ekstra og helt specielt vil drengene fra FCM U15 talentholdet i år spille en turnering i den nye aktivitet "FCM Fodtennis". Her er alle børn velkomne til at kigge med og se hvilke tricks disse drenge kan finde frem. Både før og efter turneringen er det muligt at prøve egne kræfter af med aktiviteten!

Så vil du gerne ind og være en del af en rigtig fodboldfest med MASSER af aktiviteter og ikke mindst se hedens ulve banke Viborg FF, så tag DIN klub med på MCH Arena d. 21. september!!

Indbydelsen er netop tilsendt FCM Klubrepræsentanterne samt trænerne i samarbejdsklubberne, så tag fat i disse og vær med til at skabe en FEST på MCH Arena.

FCM Fodboldfest powered by Bravo Tours