28.08.2013, 08:57 | Af: Administrator

Flere FCM’er udtaget til landsholdsopgaver

Patrick Banggaard er udtaget til U21-landsholdet, mens Jonas Gemmer kan få debut på U18-landsholdets tur til Schweiz.

FC Midtjyllands Patrick Banggaard er igen blevet udtaget til det danske U21-landshold. Det 19-årige forsvarstalent, som debuterede for U21-landsholdet i 4-1-sejren over Nordirland, hvor Banggaard åbnede målfesten, er udtaget til EM-kvalifikationskampene mod Andorra og Slovenien den 6. og 10. september.

Når det danske U18-landshold i begyndelsen af næste måned sætter kursen mod Schweiz, vil der også være midtjysk deltagelse. Jonas Gemmer er nemlig udtaget til holdets to venskabskampe mod Schweiz den 6. og 8. september.

Den 17-årige midtbaneslider, der kan få debut på U18-landsholdet, spiller til dagligt på ulvenes U19-hold. Gemmer er dog ikke ukendt i landsholdsregi, da han står noteret for 15 ungdomslandskampe. Den centrale midtbanespiller, som var med på ulvenes træningslejr i januar, har spillet flere kampe i Reserveligaen, ligesom han blev skiftet ind i træningskampen mod engelske Sunderland tidligere på sommeren.

Også på det danske U17-landshold, som i øjeblikket spiller Syrenka Cup i Polen, er FC Midtjylland repræsenteret. Alexander Munksgaard og Kristian Dirks Riis var i går med til at vinde over Slovakiet efter straffesparkskonkurrence. I den disciplin scorede Kristian Dirks Riis på sit forsøg fra ellevemeterpletten og var dermed med til at sikre de danske drenge sejren på 7-6.