15.08.2013, 12:51 | Af: Administrator

Gratis HR & Ledelsestilbud i Netværkssamarbejdet i Midt- & Vestjylland

Et nyt netværk ser dagens lys i Netværkssamarbejdet i Midt- & Vestjylland med DAHL Advokatfirma og Personalemanden ApS som tovholdere.

Det nye netværk henvender sig til chefer, ledere og alle med personaleansvar, der ønsker inspiration og konkrete værktøjer til at sikre tilfredse medarbejdere, bedre arbejdsmiljø og øget motivation.

Netværkets medlemmer mødes over tre gange, hvor emner som stillingsannoncer, ansættelsessamtaler, ledelse, håndtering af sygdom, vanskellige samtaler, begejstring og personalejura er på dagsorden.

Idéen er at skabe netværk og udveksle erfaringer om HR og ledelse i en professionel gruppe, fortæller Jan Lindegaard, der som Relation & CSR Manager i FC Midtjylland, udgøre den tredje tovholderpart.

- Det har i lang tid været et ønske om et professionelt HR-netværk indenfor vores sponsornetværk, der tæller næsten 800 virksomheder og virksomhedsledere, siger Jan Lindegaard.

- Personaleansvar og medarbejderpleje spiller en afgørende rolle i at skabe en succesfuld virksomhed, men det kan være et svært område at gå til, da man kan være usikker på juraen og mangler styringsværktøjer, fortsætter Jan Lindegaard.

- Samtidig er det svært at diskutere personaleansvar internt i virksomhederne, da man jo oftest er lidt alene med personaleansvaret. Derfor er det en rigtig god idé med et HR-netværk, hvor man kan få professionelt indspark til at blive stærkere på sin HR, afslutter Jan Lindegaard.

Info om HR & Ledelsesnetværket:

Det nye netværk har første møde d. 18. september, hvor temaet er ”Find de rigtige medarbejdere” med oplæg fra DAHL Advokatfirma og Personalemanden ApS.

Interesserede kan henvende sig til Jan Lindegaard på jlg@fcm.dk

Læs mere om tilbuddet her