01.08.2013, 06:57 | Af: Administrator

Hedinsson: Vil bidrage til holdet

Eyjolfur Hedinsson kom skadet til FC Midtjylland, men han er faldet godt til i klubben, som han kalder fantastisk. I mandags var han for første gang i aktion for ulvene.

FC Midtjylland skrev i vinter kontrakt med Eyjolfur Hedinsson, der denne sommer kom til klubben på en fri transfer fra SønderjyskE. Islændingen fik dog ikke helt den start hos ulvene, som han havde håbet på, da han i opstarten har døjet med den skade, der også plagede ham gennem det meste af sidste sæson.

- Det er altid kedeligt at komme til en ny klub og være skadet. Man vil jo bare ud og vise noget med det samme. Men alle har vist stor tålmodighed, så det har været dejligt og vigtigt ikke at få lagt et stort pres på mig. Nu vil jeg bare ud og vise noget, men det tager tid, siger Eyjolfur Hedinsson.

Mandag eftermiddag fik han mulighed for at vise noget af det, han indeholder, da han fik de første 45 minutter på ulvenes højre kant i reserveholdskampen mod AGF.

Positiv overrasket
- Det var dejligt. Det er fire-fem måneder siden, jeg har spillet en kamp. Så det var dejligt at være i gang igen. Det gik fint. Jeg var positivt overrasket over, at det gik så fint. Jeg var lidt øm efterfølgende, men under kampen føltes det udmærket.

FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE FREDAG D. 2/8 KL. 18.30 KØB BILLETTER HER >>

- Det var første gang, at jeg spillede med mine nye holdkammerater, og jeg kan godt mærke, at det tager tid at lære hinanden at kende. De skal lære mig at kende, og jeg skal lære dem. Det tager også tid at lære systemet, siger Hedinsson.

Den 28-årige islændinge er faldet godt til i de nye omgivelser i FC Midtjylland.

Fantastisk klub
- Det er en fantastisk klub. Den er meget større, end jeg havde forventet. Der er mange rundt omkring holdet, og man kan mærke, at ambitionen er stor, og alle går efter det samme. Vi har alle forudsætninger for at opnå noget, mener Hedinsson, der ser frem til snart selv at kunne bidrage til point på banen.

- Jeg håber, jeg kan være på bænken på fredag. Jeg har trænet en uges tid med holdet, og det er gået fint. Jeg er lidt stiv og øm efter træningerne, men det skal nok gå væk med tiden. Jeg vil bare gerne bidrage med noget. Jeg glæder mig vildt meget til at komme i gang, siger kantspilleren.

- Jeg vil gerne spille så meget som muligt. Men holdet har gjort det godt, så tager det tid at komme ind på det, så er det sådan, det er. Det vigtigste er, at vi vinder. Hvis det går godt for mig, er det bare en bonus, siger Eyjolfur Hedinsson.