07.08.2013, 09:54 | Af: Administrator

Larsen: Stort at møde Premier League-mandskab

Marco Larsen, der begyndte på den centrale midtbane mod SønderjyskE, ser frem til kampen mod Sunderland.

Premier League bliver ofte betegnet som verdens stærkeste liga, og senere i dag får de midtjyske ulve lov til at prøve kræfter med Sunderland. Det er en udfordring, som Marco Larsen, der kan se frem til en startplads på midtbanen, glæder sig til.

- Det bliver utrolig fedt, og jeg glæder mig til at komme ud og give den gas. Der er ingen tvivl om, at det er stort at møde et Premier League-mandskab. Det er et højere niveau, end vi er vant til i Superligaen, så det bliver dejligt at måle sig, siger Marco Larsen.


FC MIDTJYLLAND - SUNDERLAND ONSDAG D. 7/8 KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

Den 20-årige tidligere akademispiller, der gør sig både på midtbanen og i angrebet, spillede på den offensive midtbane i 2-1-sejren over SønderjyskE i fredags, og Marco Larsen er klar til at gribe muligheden for spilletid hos ulvene.

- Jeg skal ind og give den gas og vise mig frem for trænerteamet, så de kan se, jeg skal spille, siger Marco Larsen, der ser frem til at stå over for Sunderlands stærke individualister i aftenens opgør.

LÆS OGSÅ: Ulvene stiller i stærk opstilling mod Sunderland

Der er kick-off på MCH Arena i aften klokken 18.00.