24.08.2013, 17:21 | Af: Administrator

Nulløsning for U17

FC Midtjylland U17 var uskarpe på den sidste tredjedel i opgøret lørdag eftermiddag mod VB. Et opgør der forblev målløst.

Mønstret fra lørdagens U19-kamp så fra start ud til at gentage sig, da U17-holdene tørnede sammen. Ulvene var nemlig i kontrol store dele af opgøret, men ind ville bolden ikke. Den manglende skarphed frustrerede cheftræner Svend Graversen.

- Vi sidder rigtig fint på opgøret, og særligt i forsvaret er vi meget disciplinerede. I den anden ende har vi dog fem chancer gennem kampen vi skal score på, og tilløb til yderligere – men vi er ganske enkelt ikke dygtige nok til at færdiggøre situationerne i dag. Det er for dårligt af os.

Vejle Boldklub kom bedre med i opgøret de sidste tyve minutter, og særligt udvisningen af Erik Braun gjorde det svært for gæsterne af fastholde dominansen. Udvisningen faldt som følge af en unødvendig hård tackling.

- Vores afslutningsspil skal forbedres. Offensivt gør vi ikke vores ting godt nok i dag. Det er også unødvendigt, vi lukker dem ind i opgøret. Det bliver svært, da vi får rødt kort. De har to gode muligheder til slut, så jeg er meget glad for, vi holder nullet. Nu står vi med fire point efter to udekampe – det er vi meget tilfredse med, slutter Svend Graversen.

FC Midtjylland U17 spiller næste gang onsdag den 4. september klokken 18.30, hvor de hjemme på EDC-Arena tager i mod AGF.

VB U17 0  – 0  FCM U17 (0 – 0)

68’ Erik Braun direkte rødt

Startopstilling:

Jakob Frilund [IFS] – Rasmus Nissen, Kristian Dirks Riis, Alexander Munksgaard, Anders HagelskjærGloire Rutikanga, Alexander Nicolajsen, Mikkel DuelundErik Braun, Martin HøgstadRasmus Nicolaisen

Udskiftninger:

65’ Nikolaj Kirk ind for Rasmus Nicolaisen

65’ Mads Friis ind for Martin Høgstad

70’ Mads Olsen ind for Alexander Nicolajsen