22.08.2013, 11:35 | Af: Administrator

Pokalkampen mod Vendsyssel fastsat

Ulvenes pokalkamp mod 1. divisionsholdet Vendsyssel FF spilles torsdag den 29. august klokken 19.00 i Hjørring.

FC Midtjyllands første forhindring i DBU Pokalen bliver Vendsyssel FF, som er det tidligere FC Hjørring. Kamptidspunktet er nu fastlagt, og ulvene skal en tur til Nordjylland den 29. august, hvor der er kick-off klokken 19.00 på Hjørring Stadion.

1. divisionsmandskabet har flere i truppen med superligaerfaring på CV'et. I målet har de den tidligere Brøndby- og AaB-målmand Karim Zaza, mens også den tidligere AGF-spiller Jesper Blicher, der har scoret fire gange i sæsonens første fire kampe, huserer hos nordjyderne.

Set med FC Midtjylland-briller venter der et spændende gensyn med spilleren med nummer 33 på ryggen for Vendsyssel. 20-årige Alexander Ludwig har gået på Akademiet i FC Midtjylland og spiller i dag i nordjydernes forsvar, hvor han har været med i holdets første fire kampe, som har budt på to sejre og to nederlag.

- Vendsyssel er ikke en ønskemodstander. Det er et stærkt hold fra 1. division, som startede med at slå Vejle. Det er en kamp, hvor vi selvfølgelig er favoritter, men det bliver en tæt dyst, forudser cheftræner Glen Riddersholm.

Der er kampstart på Hjørring Stadion torsdag den 29. august klokken 19.00.