03.08.2013, 08:34 | Af: Administrator

Riddersholm: Fansene driver os frem

Cheftræneren har appelleret til publikum om mere opbakning i ”de mindre kampe”, og det fik han fredag mod SønderjyskE.

FC Midtjylland havde svært ved at bryde igennem SønderjyskE’s solide rækker, da de to mandskaber fredag aften krydsede klinger på MCH Arena i Herning.

I slutminutterne vendte hjemmeholdet dog 0-1 til 2-1, og det er lige så meget fansenes fortjeneste, som det er spillernes, fortæller Glen Riddersholm.

- Det er noget, vi har været i dialog med gutterne bag mål om mange gange, det her med, at når vi spiller mod SønderjyskE på hjemmebane, så er forventningen, at vi skal vinde. Når vi spiller mod FCK som i sidste runde, så er vi underdogs, og så giver folk lidt ekstra. Lige nøjagtigt dét, de giver i dag, er dét, vi har efterspurgt. Det er lige så meget fansenes fortjeneste i dag, at vi river den frem og får lagt det tryk på SønderjyskE, der gør, at vi vinder. De driver os frem.

- Nogle gange når vi har mødt SønderjyskE, og vi er kommet bagud, så sidder folk bare og piver. I dag steppede de bare op i stedet og gav endnu mere volumen på, og det er kraftedme fedt. Det er sådan, det skal være på MCH Arena, lyder det fra Riddersholm.

++ TILMELD DIG FCM-NEWS HER ++

Fordel at flytte stemningsområdet
Stemningsområdet på Unibet-tribunen er fra denne sæson flyttet tilbage til midten, og det gør en forskel, mener han.

- Det giver en helt anden atmosfære. De når langt mere ind på spillepladsen til os, og vi mærker deres nærvær i langt højere grad. Og så skal man ikke underkende det her med, at når der er hjørnespark og sådanne situationer i den ende, så får det lagt et tryk på modstanderholdet. De mister måske lige en to-tre procents fokus, siger cheftræneren.

Se Glen Riddersholm på FCM TV ved at følge nedenstående link.

http://www.youtube.com/watch?v=XwpOEJXD8RI&feature=youtu.be