29.08.2013, 20:54 | Af: Administrator

Riddersholm: God pokaldyst

Cheftræneren glæder sig over, at holdet kæmpede sig videre i pokalturneringen.

Der var underholdning for alle pengene, da FC Midtjylland med en 4-3-sejr over Vendsyssel fra 1. division spillede sig videre til tredje runde af DBU Pokalen, hvor modstanderen bliver vinderen af opgøret mellem Danmarksserieholdet Viby og FC Djursland fra 2. division Vest.

- Pokalfodbold handler om at vinde og komme videre, og det gjorde vi i dag. Vi spillede en god kontrolleret første halvleg, hvor Frank Kristensen scorede et fint mål. Han gik forrest i hele kampen og viste sin erfaring og store nytte og trak holdet med, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Han kunne fra bænken se hjemmeholdets første udligning blive sendt i kassen efter en personlig fejl. Anden udligning, der sendte kampen i forlænget spilletid, var et rent dommedagshug, mens den tredje udligning blev sat ind på et straffespark.

- Vi vidste, det ville blive svært, hvis vi skulle i forlænget spilletid. Vi havde rystet posen til kampen, og flere af de spillere, som var med, havde ikke spillet 90 minutter i lang tid, forklarer Riddersholm, der roser sit hold for at komme igen efter hjemmeholdets tre udligninger.

- Det var en rigtig god pokaldyst. Vendsyssel investerede alt, hvad de kunne i kampen. Vi vidste på forhånd, at det ville blive svært, men det er en del af charmen ved pokalfodbold. Der var mange fine indsatser, og vi er glade for, at vi er videre til næste runde, siger Glen Riddersholm.

FC Midtjylland skal allerede i kamp igen på søndag, hvor holdet møder Esbjerg fB på udebane.