07.08.2013, 18:45 | Af: Administrator

Snævert FCM-nederlag til Black Cats

FCM's ulve led et nederlag på 0-1 til Paolo Di Canios Sunderland.

Onsdag testede FC Midtjylland mod Premier League-mandskabet, Sunderland, der spillede sin sidste træningskamp, før holdet tager hul på den hjemlige liga mod Fulham den 17. august.

Flot åbningsmål
Midtjyderne lagde fra land med en god energi, men alligevel kunne ’The Black Cats’ – i dagens anledning klædt i gule trøjer – bringe sig tidligt foran, da Adam Johnson flot drejede bolden ind i det fjerneste målhjørne fra kanten af målfeltet. Den velplacerede afslutning, som efterlod keeper Lössl helt uden chancer, fik da også de 4.637 fremmødte tilskuere til at klappe anerkendende.

'Farlige' tæt på
Hjemmeholdet havde dog også sine muligheder, og efter 24 minutter fik Frank Kristensen tvunget Keiren Westwood ud i en stærk redning, da han headede Danny Olsens præcise indlæg mod mål.

Kort efter forsøgte den svenske landsholdsspiller, Sebastian Larsson, sig på frispark, før et Kristian Bak-indlæg fik lov at passere helt over til en fri Jesper Juelsgård, der sparkede snert forbi fra en spids vinkel. Fine muligheder til begge hold.

Italiensk driblekunst
Også Emanuelle Giaccherini bød sig til, da han først krøllede tre FCM-spillere og forsøgte sig ude fra, men Jonas Lössl nappede sikkert forsøget fra den tidligere Juventus-midtbane, og de to mandskaber gik til pause med 0-1.

Kort inde i anden halvleg skabte gode FCM-kombinationer en afslutningsmulighed til Pione Sisto, hvis flade afslutning mellem venner og fjender skabte en smule usikkerhed for Keiren Westwood i Sunderland-buret.

11-mandsudskiftning
Det blev sidste forsøg fra de elleve startende, før Glen Riddersholm foretog en opsigtsvækkende udskiftning – han satte nemlig hele sin unge bænk ind efter en times spil.

"Gentleman agreement"
Masser af energi og gåpåmod viste de unge ulve, hvoraf flere end ikke har fået spilletid i Superligaen. Unge Musefiu fik fremtvunget en udvisning på gæsternes venstreback, Jack Colback, der fik præsenteret gult nummer to og dermed en tidlig tur i omklædningsrummet af kampens danske dommer, Mads-Kristoffer Kristoffersen. Craig Gardner fik dog lov at løbe på banen, så holdene fortsat spillede 11 mod 11.

Med den meget unge opstilling i det, Glen Riddersholm kaldte 'anden halvleg', holdt hjemmeholdet stand. Det hele endte 0-1, og dermed kommer FC Midtjylland ganske hæderligt ud af testen mod Premier League-mandskabet, der åbner sæsonen om blot ti dage.

FCM'erne er i kamp igen på søndag, hvor Randers FC tager imod kl. 15:00.