14.08.2013, 06:30 | Af: Administrator

Spilforslag: Begge hold scorer

SpilXperten.com forventer to gode offensiver samt to angrebsvillige hold fredag aften, og derfor tror de, at både hjemmehold og gæster kommer på måltavlen.

Fredagsbold mellem to hold der er placeret i hver sin ende af tabellen. Midtjyderne gjorde endnu en gang rent bord mod Randers i sidste runde, og ulvene står således nu med 12 point efter fire runder. Omvendt har det været mere svingende for Vestegnsklubben, som endnu har den første sejr til gode. Hvad end kampen ender, forventer vi, at begge hold kommer på måltavlen.

Senest var Brøndby totalt dominerende mod Viborg, og selvom det blot blev til 2-2, lover det godt for fremtiden i klubben. Efter alt og dømme ligner dette en kamp, hvor begge hold vil frem over stepperne. Midtjyderne vil naturligvis ikke ændre på deres succesfulde spilkoncept, mens spillestilen i Brøndby også byder på offensiv og underholdende fodbold.

Tilmeld dig FCM News - så er du altid opdateret: http://tinyurl.com/mzkhn9r

De seneste tre indbyrdes opgør er alle endt 1-1, og der er også denne gang gode muligheder for, at begge hold kommer på tavlen i løbet af kampen.

Offensiven hos midtjyderne bliver bedre og bedre, hvor specielt Morten 'Duncan' Rasmussen er startet stærkt. Fem mål er scoret i de seneste to kampe, og FCM er uden tvivl et af de bedst spillende mandskaber i Danmark for øjeblikket – hvis ikke det bedste. På dødbolde har 'Duncan' & co. også vist sig uhyre farlige, og det bliver en ordentlig mundfuld for Brøndby-defensiven at holde midtjyderne fra scoring.

Omvendt bør Brøndby-spillerne også have fine betingelser i det offensive spil. Senest blev Kenneth Zohore tilknyttet, ligesom Emil Larsen også ligner en kommende Brøndby-spiller. I sæsonens første kampe er man kommet frem til masser af chancer, men det har lige knebet med den sidste skarphed foran målet. Simon Makienok scorede dog et vigtig mål senest, og det kan nemt være startskuddet for den store angriber.

To gode offensiver samt to angrebsvillige hold får det til at ligne en kamp, hvor både hjemmehold og gæster kommer på måltavlen. Det giver Unibet odds 1,68 på.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,68 hos Unibet – SPIL HER >>

Vil du se flere spilfiduser? Find dem på SpilXperten.com
SpilXperten.com leverer hver eneste dag – året rundt – spilfiduser til brugerne på siden. Vi har et dagligt spilforslag 365 dage om året, løbende input fra eksperter på hver deres sportsgren og/eller ligaer og meget mere. Hvis du vil have lidt lir til Superliga-kampen eller Champions League-aftenen med dine venner, er SpilXperten altså et godt sted at starte. Du kan se nogle af vores spilfiduser her.