09.08.2013, 09:15 | Af: Administrator

Spilforslag: Mange mål i Randers

SpilXperten.com, der har ramt rigtigt i ulvenes første tre superligakampe, tror på mange mål i søndagens kamp i Randers.

Det ligner på forhånd en underholdende og intens kamp mellem Randers og FC Midtjylland. Flere ting taler da også for en målrig kamp.

Begge hold er startet godt i den nye sæson, hvor nederlag endnu ikke har været aktuelt for hverken hjemmeholdet eller gæsterne. Det må derfor også forventes, at de to selvtillidsfyldte mandskaber vil gå benhårdt efter de tre point i denne kamp, og det kan nemt udvikle sig til et sandt festfyrværkeri.


Hvis man tager et hurtigt kig på de seneste indbyrdes opgør, er der én ting, der skinner igennem: Mål. Målene er simpelthen væltet ind, når disse to hold har stået overfor hinanden, og således er samtlige af de seneste syv indbyrdes opgør endt med mindst tre scoringer. I alt er der scoret hele 25 mål i de syv kampe.

Randers imponerede i seneste runde, hvor man fortjent vandt 3-1 i Parken. Københavnerne kom til kort mod Randers' direkte spil, og det kan også være nøglen mod Midtjylland, hvis angreb ligeledes har imponeret med Morten 'Duncan' Rasmussen i front. Med to af ligaens pt. bedste offensiver, der tørner sammen, bør det betyde en masse chancer og afslutninger, og selvom defensiverne hos begge hold ligeledes er startet stærkt, så ligner det en kamp, hvor angriberne kommer til fadet.

Vi bliver belønnet med odds 1,90 på mindst tre scoringer i kampen, hvilket må siges at være et yderst flot odds.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,90 hos Unibet – SPIL HER >>

Hvad skal du se af sport i TV?
Superligaen er godt i gang med 2013/2014-sæsonen, og nu starter også Bundesligaen samt Ligue 1 med Mads Albæk i denne weekend. Herefter følger sæsonstarten i Premier League, Serie A og Primera Division, og så er der ellers lagt op til adskillige gode fodboldkampe i TV hver uge. Men hvem viser hvad og hvornår? På SpilXperten.com kan du se en oversigt over sport i TV, så du kan side klar i sofaen.