22.08.2013, 14:17 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene skarpest i Aalborg

SpilXperten.com tror, at FC Midtjyllands flotte sæsonstart fortsætter mod AaB mandag aften i Aalborg.

Det er meget svært at se, hvem der skal stoppe FC Midtjylland. Holdet har taget hele Superligaen anno 2013 med storm og er nu favoritter til det danske mesterskab hos Unibet. AaB er i en mindre krise, hvor de seneste tre kampe kun har kastet et enkelt point af sig, og hvor man rent spillemæssigt har haft det svært rent offensivt.

Midtjylland skal være favoritter her, og selvom bookmakerne vurderer denne kamp som stort set lige, så skal AaBs muligheder for at stikke en kæp i hjulet på midtjyderne ikke være ret store. Odds 2,50 på Midtjylland må siges at være ganske flot betalt.

AaB har efter afgangen af Nicklas Helenius haft det svært rent offensivt. Holdet har haft det vanskeligt i kampe, hvor de selv har skullet frem og skabe kampen, og selvom Anders K. Jacobsen var tæt på at score i seneste kamp, så ligner det et længerevarende problem for AaB. Godt nok startede sæsonen med sejre over Esbjerg og kriseramte FCK, men siden da er det blevet til nederlag til FC Vestsjælland og FC Nordsjælland, mens OB heller ikke kunne besejres hjemme i Aalborg.

FCM-spillerne bør være kloge nok til at undgå, at AaB fanger dem på omstillinger, hvor AaB-spillerne til gengæld er rigtig gode. Det var dog ikke noget problem for FC Midtjylland på den seneste tur til Aalborg, hvor gæsterne vandt overbevisende med 3-1. Og med den sæsonstart, som midtjyderne har fået, er fordelen i hvert fald ikke tippet over til nordjyderne. FC Midtjyllands form bør være afgørende her, og udesejren er dermed flot betalt.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tal til odds 2,50 hos Unibet – SPIL HER >>

Vidste du? At du kan oddse på Vild med dans
I Danmark er der ingen tvivl om, at X Factor og Vild med dans er de mest populære Tv-programmer, når det kommer til underholdning fredag aften. Om få uger begynder Vild med dans så med den 10. sæson, som er jubilæum, og endnu en gang vil bookmakerne sætte odds på vinderen og hvem, der ryger ud ved næste afstemning. Vi har eksperter, som sidder og følger med, så du kan få gode odds til Vild med dans 2013 på SpilXperten.com.