29.08.2013, 16:00 | Af: Administrator

Start-11 mod Vendsyssel FF

FC Midtjylland giver flere unge chancen i pokalkampen mod Vendsyssel FF.

Om en time er der kick-off i DBU Pokalens anden runde mellem Vendsyssel FF og FC Midtjylland. Trænerteamet har valgt en startopstilling, hvor der er blevet plads til flere unge talenter, der dog kan læne sig op ad rutinerede spillere som Frank Kristensen og Kolja Afriyie.

I start-11 er der comeback til Santiago Villafane og Morten Koch Nielsen, der begge har været ude med skader, mens der er debut til U19-spilleren Jonas Gemmer, der tidligere på ugen blev udtaget til det danske U18-landshold.

Start-11: Jakob Haugaard - Santiago Villafane, Kolja Afriyie, Morten Koch Nielsen, Jesper Lauridsen - André Rømer, Jonas Gemmer - Sylvester Igboun - Musefiu Ashiru, Frederik Møller - Frank Kristensen.

Bænk: Oliver Korch, Kristian Bak Nielsen, Asger Sørensen, Danny Olsen, Marco Larsen, Izunna Uzochukwu, Paul Onuachu.

Kick-off på Hjørring Stadion klokken 19.00. Se kampen på livestreaming via TV3Sport her.