07.08.2013, 19:46 | Af: Administrator

Sunderland-svensker: Kredit til FCM

Sebastian Larsson anerkender FC Midtjyllands kvaliteter og kalder FCM for 'et spillende hold' efter de to mandskabers indbyrdes testkamp.

Et ganske hæderligt nederlag var status for FC Midtjylland, efter holdet onsdag aften havde haft besøg fra den engelske Premier League. Nordengelske Sunderland var en tur forbi MCH Arena i Herning og kunne flyve hjem med en beskeden sejr på 0-1, før det for alvor går løs mod Fulham den 17. august.

Sebastian Larsson, der tidligere var holdkammerat med Nicklas Bendtner i Birmingham, kalder den danske Superliga for en stærk liga og har desuden mange fine ord med på vejen til FC Midtjylland, som han dog ikke kendte meget til inden.

- Det her var vores sidste træningskamp, før ligaen går i gang, så det var en vigtig kamp for os. Vores egen præstation var ikke så fantastisk, men Midtjylland gjorde det rigtig godt. Det er et boldspillende hold, og det skal de have kredit for, siger den svenske landsholdsspiller.

Se svenskeren på FCM TV:
http://www.youtube.com/watch?v=E_vrIZlqmgE&feature=youtu.be