">

">

13.08.2013, 13:05 | Af: Administrator

Sviatchenko frontfigur i ny Premium-kollektion

Et Sviatchenko-besøg hos Jack and Jones resulterede i en ny tidløs kollektion til den "moderne rocker". Kollektionen er blevet til i et samarbejde mellem Jack and Jones og Sergei Sviatchenko.

Erik Sviatchenko fik sig lidt af en overraskelse, da han var en tur forbi Jack and Jones for at vælge nyt tøj til FC Midtjyllands spillertruppen. For under besøget måtte han kigge en ekstra gang, da han så sig selv hænge på deres inspirationstavle.

Det skete, da chefdesigneren Winnie Andersen for Premium by Jack & Jones viste rundt i Brande-virksomheden. Men FCM-spilleren var ikke eneste Sviatchenko på inspirationstavlen. Også hans far Sergei samt navnet på hans blog Close Up & Private var placeret på tavlen under overskriften style icon.

Tilmeld dig FCM News og du er altid opdateret. Tilmelding: http://tinyurl.com/mzkhn9r

Erik Sviatchenko fik hurtigt skabt kontakt mellem sin far og Jack and Jones, og 1. august resulterede det tætte samarbejde mellem Sergei Sviatchenko og Premium by Jack & Jones i "The Rock Rebel", som er en specielt designet kasse med et 'sæt' af tøj - to slips, et bælte, en skjorte, en cardigan, strømper og bukser.

Mens det er Sviatchenko senior, der har stået for designet, så har Erik Sviatchenko været ansigtet ud ad til som model for serien. "The Rock Rebel"-sættet har flere gange været vist frem i Euroman til modeinteresserede danskere.

- Jeg går meget op i det. Min far har altid været en inspirationskilde for mig, og han har fundet en stil, som jeg synes er fed og flot. Jeg er selv på vej derhen, men jeg mangler stadig et stykke. Det betyder meget for mig, hvordan jeg ser ud. Det går jeg op i, og det er fint at have noget ved siden af fodbolden, siger Erik Sviatchenko.

Læs mere på www.closeupandprivate.com og www.jackjones.dk.