26.08.2013, 22:48 | Af: Administrator

Sviatchenko: Viser god moral og stabilitet

- Det viser god moral og stabilitet, at vi kan komme tilbage og dominere kampen, siger Erik Sviatchenko om præstationen i Aalborg, hvor holdet for tredje gang i denne sæson kom tilbage efter at have været bagud.

Erik Sviatchenko og co. fik langtfra nogen ønskestart i opgøret mod AaB. Hjemmeholdet kom foran allerede efter to minutter, men i stedet for at panikke og forcere spillet arbejdede og fightede gæsterne sig tilbage i kampen, hvor der specielt i anden halvleg kom mange plusser i bogen.

- Vi kom ud med et helt andet udtryk til anden halvleg, og vi formåede at trykke på i størstedelen af halvlegen. De har også deres chancer, men vi kan ikke gå igennem en sæson uden at give chancer væk, siger Erik Sviatchenko.

- Vi vandt flere dueller i anden halvleg. I første halvleg kom de først på bolden, men i anden halvleg kom vi tættere på og formåede at spille hurtigere og de tidlige indlæg, som Julle (Jesper Juelsgård, red) kom med blev farlige, og det var lige ved og næsten flere gange, siger Sviatchenko, der peger på substans og stabilitet som to nøgleord for ulvenes gode sæsonstart.

- Det har vi søgt i lang tid, og det har vi vist i de sidste seks kampe, at vi har nu. Det er ikke tilfældigheder længere. Vi må ikke få så dårlig en start igen. Der skal vi være skarpere og mere ærgerrige, men det viser god moral og stabilitet, at vi kan komme tilbage og dominere kampen, siger forsvarsspilleren.