07.08.2013, 07:24 | Af: Administrator

TICKETS/BILLETTER: FC Midtjylland vs Sunderland

7. august kl.18:00 MCH Arena, Herning.
BEMÆRK: Superligasæsonkort er IKKE gyldige i aften

 

BIlletter:
Billetboderne åbner kl.17 (og der er rigeligt af billetter)
UNIBET Tribunen: 25,- DKK (Ståplads)
Faxe Kondi Tribunen: 50,- DDK (Siddeplads)
Sport-Master Tribunen: (Lukket)
Print-Selv-BIllet:
Hvis du vil undgå kø kan du købe og printe dine billetter selv her: www.fcm.dk/billet

ENGLISH:
Ticketoffices:

We recommend you to buy a ticket the day of the game.
Our ticketoffices at the Arena opens at 17:00 on the 7.Aug.
Onlineticket: www.fcm.dk/billet (Only in danish)
Prices:
Away Terrace (Sunderland): 25,- DKK (Standing)
Home Terrace (FC Midtjylland): 25,- DKK (Standing)
Main Stand: 50,- DDK (Seating)

Adress: MCH Arena, Kaj Zartowsvej 5, 7400 Herning
 

To all Sunderland-fans:
You are very welcome to visit our Black Wolves Fanlounge before the match tomorrow. We will open at 4pm. Beer and food will be available at prices around 3-4£ each. You can find the lounge in the corner between the Unibet stand and the Handelsbanken stand - in the opposite corner of the away zone.
We are looking forward to seeing you!


De midtjyske ulve møder onsdag den 7. august hjemme på MCH Arena det engelske Premier League-mandskab Sunderland.
Der kommer fornemt besøg på MCH Arena onsdag den 7. august. Det er nemlig lykkes FC Midtjylland at arrangere en træningskamp mod det engelske Premier League-mandskab Sunderland, der har italienske Paolo Di Canio som manager.

Den nordengelske klub, der har vundet det engelske mesterskab hele seks gange, har op til denne sæson forstærket sig med flere spillere. Den mest markante forstærkning er den italienske landsholdsspiller Emanuele Giaccherini.

Den 28-årige hårdtarbejdende kantspiller, der er købt hos de italienske mestre fra Juventus, hvor han står noteret for 40 kampe og fire mål, var en stor oplevelse ved sommerens Confederations Cup i Brasilien, hvor han leverede flere stærke præstationer for de azurblå.


HUSK:
SUPERLIGASÆSONKORT ER IKKE GYLDIGE TIL KAMPEN

KØB BILLET OG STØT TALENTUDVIKLINGEN >>

Di Canio har denne sommer også hentet den amerikanske landsholdsspiller Jozy Altidore. Den 23-årige angriber er hentet i hollandsk AZ, hvor han siden 2011 har imponeret med 38 mål i 67 kampe. Derudover har Altidore 60 landskampe for USA på CV'et.

Derudover tæller den engelske trup blandt andre den svenske landsholdsspiller Seb
astian Larsson, den engelske landsholdsspiller Adam Johnson, de to tidligere Manchester Unibet-forsvarer Wes Brown og John O'Shea, velkendte Premier League-ansigter som Craig Gardner, James McClean, Lee Catermole og Steven Fletcher samt den nytilkomne italienske målmand Vito Mannone, der er hentet i Arsenal.

- Vi er sindssyge glade for, at kampen er kommet i stand, og vi glæder os meget. Kampen giver erfaring og et pejlemærke om, hvor vi står internationalt. Det er en god modstander med gode spillere, der er vant til et højt tempo. Det er lige før deres sæsonstart i England, så de skulle gerne være top tunet og klar, siger assistenttræner Brian Priske.

Sunderland, der åbner den nye Premier League-sæson den 16. august på hjemmebane mod Fulham, har da også vist god form i opstarten, hvor de senest vandt 3-1 over Tottenham.

- Det lykkedes lige akkurat ikke at kvalificere os til europæisk fodbold i år, så derfor har vi kigget efter muligheden for at finde en international modstander, hvor vi kan teste start-11 og en del af vores unge spillere, som er vant til at spille internationale kampe i forbindelse med landshold og udlandsture, forklarer Priske, der selv har erfaring fra Premier League som spiller, om baggrunden for kampen.

Kampen, der er kick-off på MCH Arena onsdag den 7. august klokken 18.00, støtter samtidig talentarbejdet i Midtjylland. Superligasæsonkort gælder ikke til denne kamp.