12.08.2013, 12:03 | Af: Administrator

To prøvespillere træner med i FC Midtjylland

Thomas Agyiri (billedet) trænede for første gang med holdet i dag, mens Victor Cedron forventes at træner med ulvene fra på onsdag.

Der var et nyt ansigt i ulveflokken, da FC Midtjyllands superligatrup i dag gik på træningsbanen til en let omgang træning oven på gårdagens 3-1-sejr i Randers. Manchester Citys 19-årige defensive midtbanespiller Thomas Agyiri skal således træne med resten af ugen.

- Thomas er en god central midtbanespiller. Vi har holdt kontakten til Manchester City, siden vi havde Viktor Fischer og Oliver Korch til prøvetræning i klubben, og nu fik vi så muligheden for at se Thomas an, fortæller ordførende direktør Claus Steinlein om baggrunden for prøvetræningen.

Tilmeld dig FCM News og du er altid opdateret. Tilmelding: http://tinyurl.com/mzkhn9r

Tirsdag aften forventes endnu en spiller at støde til truppen, når den 19-årige peruvianske kantspiller Victor Cedron ankommer til Ikast. Han forventes at deltage i træningen fra onsdag og 14 dage frem.

- Ifølge bulletinerne er Victor Cedron en rigtig god spiller, men han er ikke købt. Men vi er enige om en pris, hvis det skulle blive aktuelt, siger Steinlein, der har set video af det peruvianske talent.

- Han er en god kantspiller, der sparker godt med begge ben. Han er en ung spiller, der er på vej ind omkring landsholdet, men vi har selvfølgelig brug for at se lidt mere til ham. Det er derfor, han kommer, forklarer Claus Steinlein.

Victor Cedron spiller i den peruvianske klub Club Cesar Vallejo.