21.08.2013, 12:17 | Af: Administrator

To unge ulve udtaget til Syrenka Cup

Alexander Munksgaard og Kristian Dirks Riis er udtaget til det danske U17-landshold, der i slutningen af måneden deltager i Syrenka Cup.

Det danske U17-landshold sætter mandag den 26. august kursen mod Warszawa i Polen, hvor holdet deltager i den traditionsrige ungdomsturnering Syrenka Cup.

Med i flyveren mod Polen er to akademispillere fra FC Midtjylland. U17-landstræner Jan Michaelsen har således udtaget Alexander Munksgaard, der fik sin U17-debut for Danmark i begyndelsen af måneden, og Kristian Dirks Riis, der kan få sin debut på turen.

De danske talenter spiller tirsdag den 27. august mod Slovakiet på Mlawa Stadion, mens modstanderen dagen efter er Ukraine eller Nordirland. Fredag den 30. august spiller talenterne placeringskamp i Syrenka Cup.