25.08.2013, 12:11 | Af: Administrator

Truppen mod AaB

FC Midtjylland sætter mandag kursen mod Nordjylland, hvor AaB er modstanderen i sæsonens sjette superligakamp.

Det er efterhånden godt ni måneder siden, at de midtjyske ulve har været en tur i Aalborg. Dengang blev det til en 3-1-sejr, efter at Petter Andersson satte midtjyderne i gang allerede efter 13 minutter, hvorefter Marco Larsen og Kristian Bak Nielsen cementerede sejren.

- Vi ser frem imod en tæt kamp på Aalborg Stadion, hvor vi i sidste sæson både vandt og tabte. Vi har respekt for AaB, som er et hold med mange strenge at spille på. Det er et godt organiseret hold, som er gode med bolden og farlige på omstillinger, og så har de nogle dygtige individualister, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Ulvene har fået den bedste start i klubbens historie, og holdet jagter mandag aften den sjette sejr i træk. Skal det lykkes kræver det en toppræstation imod et AaB-mandskab, som er ubesejret i de seneste seks hjemmebanekampe.

- Superligaen er tæt, og intet er givet på forhånd. Vi har fået en god start, og den agter vi at følge op på i Aalborg. Vi har trænet godt og er klar på, at vi skal toppræstere, hvis vi skal vinde. Vi skal være stærke i vores etablerede forsvarsspil og være direkte og målsøgende i offensiven. Vi glæder os til at spille kamp igen, og troen på tre point er høj, siger Riddersholm.

Der er kick-off mod AaB mandag klokken 19.00.

Truppen mod AaB
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun