15.08.2013, 16:30 | Af: Administrator

Truppen mod Brøndby IF

Fredag aften er der lagt op til fodboldfest for hele regionen, når Brøndby gæster MCH Arena.

FC Midtjylland spiller fredag aften sæsonens tredje hjemmebanekamp, når Brøndby IF kommer på besøg. De midtjyske ulve har fået fuld gevinst i sæsonens første fire opgør, og holdet jagter dermed den femte sejr på stribe.

- Superligaen er uhyre tæt, og det er de små marginaler, der afgør kampene. Vi møder et hold, der med en ny, dygtig træner er i gang med at implementere nye tanker og ideer. Jeg så dem i Viborg, hvor de spillede en god kamp, og vi tager imod Brøndby med stor respekt, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi forventer et fyldt stadion, som vil skabe en fantastisk stemning på MCH Arena, og vi skal på hjemmebane udnytte den glimrende start, vi har fået på sæsonen. Vi må tage forventningspresset på vores skuldre i forhold til at være favoritter. Vi bobler af spillelyst, og vi skal ud og dominere modstanderen og sidde tæt og få folk på lægterne med. Vi skal presse Brøndby og tage initiativet i kampen, siger Riddersholm.

I sidste rundes kamp mod Randers FC havde ni spillere i ulvenes start-11 spillet ungdomsfodbold i klubben, og i truppen til kampen mod Brøndby har hele 15 spillere kunnet spillet ungdomsfodbold i klubben.

Der er kick-off mod Brøndby fredag aften klokken 18.30.

Truppen mod Brøndby IF
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
38. Isaac Oliseh
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun