31.08.2013, 12:27 | Af: Administrator

Truppen mod Esbjerg fB

Det er de to bedste hold i kalenderåret 2013, der tørner sammen søndag eftermiddag på Blue Water Arena.

FC Midtjylland har to gange i denne uge været en tur i Nordjylland, hvor holdet i Superligaen spillede 1-1 mod AaB, mens det blev til en pokalsejr over Vendsyssel torsdag aften. Søndag gælder det så ulvenes tredje udebanekamp på seks dage.

- Vi har overstået de to første udebanekampe med gode resultater, og nu står vi over for den sidste svære hurdle i Esbjerg, som er et rigtig godt fodboldhold, der på fornemmeste vis klarede sig igennem til gruppespillet ti Europa League til store glæde for dansk fodbold, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Det er en svær udebanekamp mod et godt hold, men omvendt har vi en stor grad af optimisme. VI har fået en god start, og på udebane har vi præsteret godt i en lang periode. Vi tager til Esbjerg for at vinde og ønsker at følge op på vores meget disciplinerede defensiv, hvor vi kun har lukket fem mål ind. Det bliver en vigtig nøgle, og samtidig skal vi forsøge at spille hurtigt i vores offensive og fremadrettede spil og se, om vi kan tage initiativet, lyder devisen fra cheftræneren.

FC Midtjylland og Esbjerg er de to mandskaber, der i kalenderåret 2013 har samlet flest point sammen, og med mange dygtige individualister er der lagt op til søndagsunderholdning på Blue Water Arena, hvor ulvene har vundet  de seneste tre gange, de har været på besøg.

- Det bliver en kamp mellem to hold, som står godt til hinanden. Begge hold har dygtige individualister og en god organisation defensivt såvel som offensivt. Der er lagt i kakkelovnen til en tæt dyst. Vi er fortrøstningsfulde på trods af nogle uafklarede spørgsmål i forhold til nogle spillere, hvorfor vi har udtaget en større trup end normalt, siger Glen Riddersholm.

FC Midtjylland må til søndagens kamp undvære Sylvester Igboun, som med sit gule kort i Aalborg fik karantæne. Til gengæld er Santiago Villafane for første gang i truppen i efterårssæsonen. Trænerteamet må fortsat se bort fra
Tim Janssen, Petter Andersson, Rilwan Hassan, Johannes Madsen, Eyjolfur Hedinsson og Isaac Oliseh, mens Mads Pedersen er på vej tilbage.

Der er kick-off på Blue Water Arena i Esbjerg søndag klokken 15.00.

Truppen mod Esbjerg fB
1. Jonas Lössl
2. Santiago Villafane
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
16. Oliver Korch
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
23. Frank Kristensen
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu