10.08.2013, 13:14 | Af: Administrator

Truppen mod Randers FC

Det er to ubesejrede mandskaber, der søndag eftermiddag tørner sammen i Randers.

Både FC Midtjylland og Randers FC har fået en god start på sæsonen, og inden fjerde runde af Superligaen er begge mandskaber fortsat ubesejrede. Derfor er der lagt op til et tæt opgør søndag eftermiddag på Auto C Park i Randers.

- Der venter en spændende udfordring. Randers er et stærkt hold, der fik bronze i sidste sæson, og som i år er startet godt i Superligaen. Det er et fysisk stærkt hold, som har mange styrker. Med de forstærkninger, Randers har fået, er det et hold, der vil spille med i toppen, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Ulvene har i de seneste sæsoner haft det svært i Kronjylland, men med en god sæsonstart er det en midtjysk trup med tro på tingene, der sætter sig i bussen mod Randers søndag middag.

- Vi er fulde af fortrøstning. Vi har et godt forløb bag os, og vi går 100 procent efter tre point i Randers. Vi skal fortsætte ud fra den filosofi, vi har haft hidtil i sæsonen, hvor vi har spillet ud fra en solid defensiv og med en levende og dynamisk offensiv, siger Riddersholm, der er ikke mener, at Randers' midtuge kamp i Rusland får betydning for søndagens opgør.

Trænerteamet har udtaget følgende trup til opgøret mod Randers FC. Der er kick-off på Auto C Park søndag klokken 15.00.

Truppen mod Randers FC
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
38. Isaac Oliseh
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun