01.08.2013, 15:34 | Af: Administrator

Truppen mod SønderjyskE

Flere tvivlsomme spillere til fredagens opgør mod SønderjyskE gør, at trænerteamet har udtaget en trup på 21 mand. Tre sorteres fra på kampdagen.

Det er to formstærke mandskaber, der fredag aften tørner sammen på MCH Arena. Med 31 point i 15 superligakampe er ulvene det mandskab, der har hentet flest point i kalenderåret 2013, mens sønderjyderne indtager fjerdepladsen med 24 point.

- Vi kommer med god selvtillid, gejst og energi til kampen mod SønderjyskE. Vi er tilfredse med vores start, men samtidig ydmyge over for, hvad der har bragt os hertil. Vi mener, det er sæsonens hidtil sværeste udfordring, vi står over for i morgen, siger cheftræner Glen Riddersholm.


FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE FREDAG D. 2/8 KL. 18.30 - KØB BILLETTER HER >>

Med sejre over AGF og FC København har ulvene lagt sig i spidsen af Superligaen efter de første to runder. Men også sønderjyderne har imponeret i sæsonens første to runder med uafgjort i Odense i premieren og seneste en 1-0-sejr over Brøndby, hvilket placerer dem på tredjepladsen. Lægger man dertil et flot forår, giver det respekt i FCM-lejren.

- SønderjyskE havde et flot forår, og de er startet sæsonen godt. Selv om mange eksperter har udråbt dem som grå mus og nedrykningskandidater, så kan man høre på deres egen selvforståelse, at de ved, de har et godt mandskab. Det er et afklaret hold, der kommer med god selvtillid og gode resultater.

- Selv om vi på hjemmebane er favoritter mod SønderjysKE, så forventer vi en lige kamp mellem to stærke hold. Vi skal passe på deres direkte spil og være klar til fysisk hårde dueller, advarer Riddersholm, der til opgøret håber på samme flotte opbakning som i søndagens sejr over FC København.

LÆS OGSÅ: PreMatch: FC Midtjylland - SønderjyskE


- Vi håber på masser af folk på lægterne, som vil drive spillerne fremad. I kampene mod FCK bliver vi betragtet som underdogs, og så giver folk lige lidt ekstra, men vi har brug for samme opbakning mod SønderjyskE. Vi ser frem til endnu en hjemmekamp. Vi er ydmyge og ved, det kræver hårdt arbejde, hvis vi skal have tre point, som vi går efter, siger Glen Riddersholm.

På grund af flere tvivlsomme spillere, som testes på kampdagen, har trænerteamet udtaget en trup på 21 mand. Heriblandt Eyjolfur Hedinsson der dermed kan få sin officielle debut i FCM-trøjen mod sine tidligere holdkammerater, hvis han kommer i spil.

Der er kick-off mod SønderjyskE fredag klokken 18.30 på MCH Arena.

Truppen mod FC SønderjyskE
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
21. Eyjolfur Hedinsson
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
34. Johannes Madsen
35. Frederik Møller
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun