05.08.2013, 15:06 | Af: Administrator

U17 og U19 blev rystet sammen i Kiel

Fredag tog de to ungdomshold turen syd for grænsen, hvor de weekenden over i Kiel mødte en række mandskaber i en mini-turnering. FCM.dk tog en snak med to gange Rasmus.

Hvad var jeres samlede indtryk af turen?

Rasmus Nissen (U17): Det var en god tur, hvor vi fik testet alle i truppen. Det er altid spændende at møde nye hold.

Rasmus Lauritsen (U19): Vi havde en rigtig fin tur, hvor vi ret tydeligt blev bedre og bedre kamp for kamp.

Hvordan vurderer i modstanden i turneringen?

Rasmus Nissen: Den var meget blandet. Kiels U17 fredag var ikke den store udfordring, men om lørdagen blev vi matchet med et højt niveau.

Rasmus Lauritsen: Kiels U19 var heller ikke imponerende. HSV og Jian Gsu om lørdagen var derimod gode udfordringer. Jian Gsu var et kinesisk hold der deltog, bestående af spillere udtaget fra en provins i Kina. De var disciplinerede og meget atletiske. Det var en sjov og anderledes opgave.

Hvad er jeres individuelle udbytte af turen?

Rasmus Nissen: Fysisk bragte det mig tættere på kampformen. Jeg fik lagt nogle meter i benene og fik finpudset de interne aftaler.

Rasmus Lauritsen: Det var en god forberedelse. Kamptræning er en uundværlig måde at spille holdet sammen på, og jeg føler mig klar til sæsonstarten.

Hvad tager i med fra denne tur som hold?

Rasmus Nissen: Vi fik endnu engang afprøvet vores træning af det nye presspil. Derudover fik vi afprøvet en ny måde af give bolden op på, og den gav os både et frispark på kanten af feltet og et straffespark i weekendens kampe.

Rasmus Lauritsen: Det var en god forberedelse, hvor vi fik styr på aftalerne. Vi spillede fint fra starten, men blev spillet sammen kamp for kamp, og i de to sidste kampe spillede vi virkelig godt.

U19 starter turneringen nu på lørdag, hvor de hjemme på EDC-Arena tager i mod AaB. U17 har en uge mere at give af, før de påbegynder deres sæson den 17. august ude mod Silkeborg IF.

Resultater fra weekendens kampe:

Fredag:

Kiel U17 0-4 FCM U17

Kiel U19 0-3 FCM U19

Lørdag:

Hamburger SV U17 1-3 FCM U17

SSV Großensee U17 0-4 FCM U17

Eichede U17 0-0 FCM U17

Jian Gsu U19 0-1 FCM U19

Eichede U19 0-3 FCM U19

Hamburger SV 1-1 FCM U19